Annonce
Viborg

Rideklubben Tougaard har fået ny formand - var selv hestepige og vil sikre de gode oplevelser

Anne Stampe Olesen er ny formand for Rideklubben Tougaard. Privatfoto
Anne Stampe Olesen er ny formand for Rideklubben Tougaard. Her vil hun sørge for, at både børn og voksne kan få de samme gode oplevelser med ridesporten, som hun selv har fået.
Annonce

Ridning: Efter mange års tro tjeneste har Ole Gordon Christensen valgt at trække sig som formand for Rideklubben Tougaard, som ligger nogle kilometer nord for Viborg.

Han mener, at det er på tide med nye kræfter, og foreløbig er de kommet til i form af Anne Stampe Olesen, som er blevet konstitueret formand - men hun håber at blive valgt til formand på en ekstraordinær generalforsamling til august.

- Mit hjerte banker for ridesporten, og min datter er meget engageret med sin egen pony. Hvis jeg skal lægge nogle frivillige kræfter, er det oplagt at det bliver i en rideklub. Jeg har selv tre heste på Tougaard, og jeg elsker at komme her, siger Anne Stampe Olesen, som via 10 års ansættelse hos Viborg Idrætsråd og sin nuværende stilling som driftsdirektør hos Freeway kender til forenings- og bestyrelsesarbejde.


Hvis jeg skal lægge nogle frivillige kræfter, er det oplagt, at det bliver i en rideklub

Anne Stampe Olesen


Allerede fra den 1. august øger rideklubben antallet af hold. Der vil blandt andet blive tilbudt begynderhold for både børn og voksne, og det vil i det hele taget blive muligt at få undervisning uanset alder og niveau.

- Jeg var selv hestepige med stort H, og jeg vil selvfølgelig gøre alt for, at mange børn og voksne kan få de samme gode oplevelser, som jeg har haft. Jeg har stor respekt for de mange andre dygtige rideklubber i kommunen, og jeg tror på, at vi sammen kan øge antallet af ryttere og dermed styrke ridesporten, siger den konstituerede formand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Ung tømrer med stor succes

Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce