Annonce
Rundt om Viborg

Rigtig god byfest i Rødding

Byfesten i Rødding er veloverstået efter en uge med masser af aktiviteter. Privatfoto: Kim Bloch

Dette års byfest i Rødding var en glimrende en af slagsen. Programmet bød blandt andet på søløb, havetraktortræk og tryllekunst.

Annonce

Rødding: Gennem det meste af sidste uge var der festligheder for byens borgere i Rødding. Tirsdag startede det hele med en gudstjeneste, og frem til og med lørdag var der dagligt arrangementer for beboerne i Rødding. Onsdagens søløb havde 233 deltagere fordelt i alle aldersgrupper. Først med løb for de yngste, og derefter for de unge og ældre. Resten af ugen kunne man se havetraktortræk, trylleshow og meget mere, mens byens egne fodboldhold stod for sportslig underholdning. Og alt i alt har ugens byfest været en succes, hvis man spørger medarrangør Lasse Lauritsen:

- Det er gået rigtig godt, blandt andet til vores fællesspisning torsdag, hvor der var udsolgt. Samtidig var der masser af fodboldkampe, så der var godt gang i byen, sagde Lasse Lauritsen.

- Vi var også en af de heldigste byfester, hvis man kigger på vejret, så samlet set, har det været en god uge, fortalte Lasse Lauritsen.

Til Rødding byfest blev årets Rødspætte fundet ved den store fest om lørdagen. Frans Bak løb med æren, som tildeles en Røddingborger, der har ydet en ekstra indsats for byen.

Onsdagens løb om Rødding Sø havde 233 deltagere i forskellige aldersgrupper. Privatfoto: Kim Bloch
Med skyfri himmel havde løberne gode forudsætninger for onsdagens løb. Privatfoto: Kim Bloch
Løbet havde deltagere i mange aldersgrupper. Privatfoto: Kim Bloch
Lørdag bød på blandt andet havetraktortræk
Privatfoto: Kim Bloch
Privatfoto: Kim Bloch
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Lommetyv på spil ved ishuset: Politiet opfordrer til ekstra opmærksomhed i sommerlandet

Annonce