Annonce
112

"Rigtige mænd" er stadig klar til start

Corona-situationen kan føre til en udsættelse, men ind til videre regner man med, at Møldrups rigtige mænd kan komme i gang onsdag den 15. april. Arkivfoto
Annonce

Møldrup: Sundheds- og forebyggelsesprojektet "Rigtige Mænd" er fortsat på programmet i Møldrup. Man holder fast i at starte en ny sæson den 15. april, men dog med forbehold for udviklingen i corona-situationen. Hvis det bliver nødvendigt, kan start-datoen blive udsat.

Sidste år havde man stor succes med Rigtige Mænd-kurset i Møldrup, og Henrik Albertsen, der var mentor for holdet sidste gang, er klar til igen at stå i spidsen for det nye hold. Man kan melde sig til på www.fitdeal.dk. "Det bliver sjovt, svedigt og fyldt af mandehørm," lover arrangørerne. Viborg Idrætsråd står bag Rigtige Mænd-kurset, der foregår i sundhedssatellitten ved Toftegården.

Aktiviteterne lægger sig tæt op af dem, man kender fra DR-programmet Rigtige Mænd, og de bliver tilrettelagt, så alle kan være med uafhængigt af alder og form. Et af målene er at deltage i Søndersøløbet i Viborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Midtbyen: Behøver det være så grimt?

Annonce