Annonce
Rundt om Viborg

Rikke Ø efterlever sin filosofi: Gør livet nemmere med klinik i ny privat

Behandler Rikke Østergaard er flyttet fra Stoholm til nye lokaler i Sønæs Have, hvor hun også har privat hjem. Foto: Morten Pedersen
Rikke Østergaard har både rykket familielivet og sin klinik fra Fjends til Sønæs Have i Viborg. Det skulle gerne gøre hverdagen nemmere - og samtidig let for klienterne at komme til hendes klinik.
Annonce

Viborg: Tidligere på året udgav Rikke Østergaard en bog med titlen "No more walking coma - bliv din egen bedste leder".

I bogen har hun blandt andet fokus på, hvordan man kan få styr på dagligdagen med sundere kost, bedre nattesøvn og mindre stress.

Og i stedet for "walking coma" er der "walk the talk" bag Rikke Østergaards beslutning om at flytte både sin klinik i Stoholm og privatadresse i Mønsted til Viborg. Nærmere bestemt Sønæs Have. Det skal gerne give hende en mindre stresset hverdag.

- Med det familieliv, jeg har, så er jeg nødt til at være meget fleksibel. Jeg har haft en dagligdag, hvor jeg skulle fræse rundt for at passe familie et sted og klinik et andet, så jeg tænkt, at jeg måtte gøre noget, for at det kunne blive mere enkelt og simpelt, siger Rikke Østergaard om privatlivet, hvor hun er ene om at have de to børn på henholdsvis 11 og 15.

Det var ikke på forhånd planlagt, at privaten og klinikken skulle smelte sammen, men da alting skulle gå op i en højere enhed, var den kombination det rigtige valg, vurderer Rikke Østergaard.

- Jeg kiggede også på hus, men det var ikke nemt at finde et sted, hvor banken var med på det, og hvor jeg omvendt heller ikke skulle bruge al min tid på at renovere. At leje her giver bare mere frihed. Det er ikke sikkert, at jeg skal være her i 20 år, men jeg kan starte her, og så kan det være, at jeg skal et andet sted hen på et senere tidspunkt, siger Rikke Østergaard.

Hun fortsætter med at have trænings- og yogahold i Stoholm – bare ved vandrehjemmet. Og så håber hun, at mange af klienterne fra Viborgs opland fortsat vil komme til hendes behandlings- og samtaleklinik.

- Klinikken er let at finde og komme til og fra. Man kan holde lige ude foran uden risiko for at få en parkeringsbøde. Hvis mine klienter kommer fra Karup eller Stoholm, så er det nemmere for dem at komme til her, end hvis jeg var inde i midtbyen. Jeg føler mig godt tilpas og er landet godt i Viborg, siger Rikke Østergaard.


Med det familieliv, jeg har, så er jeg nødt til at være meget fleksibel. Jeg har haft en dagligdag, hvor jeg skulle fræse rundt for at passe familie et sted og klinik et andet, så jeg tænkt, at jeg måtte gøre noget, for at det kunne blive mere enkelt og simpel

Rikke Østergaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Bestikkelsestiltalt betalte for renovering med sorte penge fra loftet: - Det bliver lidt billigere, når man lægger kontanter i det

Coronavirus

Live: 1,3 millioner danskere tilbydes test for antistoffer mod corona

Navne

Viborgs turisme har fået ny frontkvinde

Annonce