Annonce
Viborg HK

Rikke Poulsen ser frem til Viborg-gensyn: Der skal gås til vaflerne

Rikke Poulsen har sammen med Team Esbjerg fået en fornem start på sæsonen. Foto: John Randeris/Scanpix 2019
Rikke Poulsen glæder sig til gensynet med Viborg HK, når hun sammen med sin nye klub, Team Esbjerg, gæster Vibocold Arena onsdag aften. Det bliver en hæsblæsende kamp, forudser målmandsprofilen.
Annonce

Esbjerg: Efter fem år i domkirkebyen skiftede Rikke Poulsen i sommerpausen Viborg HK's målmandsuniform ud med Team Esbjergs ditto. De storsatsende vestjyder har siden da vundet alle deres ligakampe, og kun to snævre nederlag i henholdsvis pokalturneringen og Champions League sætter ridser i den ellers perfektlakerede vestjyske damptromle.

Onsdag aften gæster de Vibocold Arena, og først på holdkortet står en spændt Rikke Poulsen, som ser frem til gensynet med de tidligere holdkammerater på det halgulv, der agerede hendes hjemmebane fra 2014 til sommeren 2019.

- Jeg glæder mig utroligt meget til kampen, og jeg håber, at der dukker mange op i Viborg Stadionhal på sådan en efterårsferieaften, hvor man kan få en del folk på lægterne. På banen forventer jeg, at der bliver gået til vaflerne. Det bliver en fysisk kamp, hvor begge hold brænder for at få pointene, siger Rikke Poulsen, som på trods af sit indgående kendskab til VHK-skytterne ikke har ændret på forberedelsesrutinerne.

- Jeg gør, som jeg plejer. Jeg kender jo pigerne, men de kender også mig. Det går begge veje. Det bliver skægt at stå på den anden side, og det er da noget særligt, når man har kæmpet side om side i så mange år.

Rikke Poulsens ligastatistik i Esbjerg

6 kampe

50 redninger

127 skud i mod

39.4 i redningsprocent

Annonce

Trives i Esbjerg

Med bare én ny tilføjelse til truppen - udover Rikke Poulsen selv - var det e sammentømret trup, som den 33-årige målmandsprofil entrerede i sommers. Derfor har det været nemt for Rikke Poulsen at falde ind på holdet, ligesom hun udenfor håndboldhallen trives på kanten af det danske fastland.

- Esbjerg er en dejlig klub at være i. Jeg er glad for mine holdkammerarter og trænere. Alt omkring klubben fungerer godt, og så er min familie og jeg glade for at være hernede, siger Rikke Poulsen.

Sportsligt har skiftet været et skridt op for Rikke Poulsen. Esbjerg topper ligaen ligesom de er at finde i Champions Leagues gruppespil.

- Det er én af de dejlige ting ved skiftet, at jeg får mulighed for at være med på den scene igen, siger Rikke Poulsen, som på trods af den resultatmæssige nærmest suveræne sæsonstart ser plads til forbedringer.

- Vi har været stabile i ligaen, men jeg synes ikke, vi har spillet fantastisk prangende. Men vi har et godt bundniveau, og når chancen har budt sig, har vi slået hullerne. Vi er et stabilt hold, men jeg synes stadig godt, at vi kan hæve niveauet.

Kampen mellem Viborg HK og Team Esbjerg kastes i gang klokken 19.00 onsdag aften, og vi dækker som altid kampen på vores liveblog.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce