Annonce
Viborg

Risiko for voldsomt vejr på Viborg-egnen i dag

Der er risiko for massive regnskyl på Viborg-egnen i dag, mandag. Genrefoto: Michael Bager
Både lyn, torden og masser af vand kan ramme lokalt fra middag og frem til i aften.

Viborg: Kristi himmelfartsferien har ganske vist budt på enkelte solstrejf på Viborg-egnen, men det bliver nok svært at slette et samlet indtryk af nogle grå og våde dage.

Noget tyder dog på, at det kun er småting i forhold til det vejr, der med en vis sandsynlighed venter os i dag, mandag. I hvert fald hvis spådommene fra den danske vejrtjeneste DMI holder stik.

Ifølge DMI er der således fra klokken 12 til klokken 20 i dag risiko for lokale skybrud og torden flere steder i landet - heriblandt på Viborg-egnen. Der kan lokalt falde mellem 15 og 25 millimeter vand på 30 minutter, så en paraply i rygsækken er nok ikke nogen dum ide.

Annonce

DMI har en række gode råd til dig, hvis uvejret sådan for alvor rammer, og især risikoen for tordenvejr giver anledning til en opfriskning:

Søg ly for tordenvejret indendørs eller i en bil med lukkede døre og vinduer. Søg ikke ly under træer. Undgå at bade eller at færdes på store, åbne områder som f.eks. fodboldbaner, når lyn og torden nærmer sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Annonce