Annonce
Viborg

Rock fra rødderne og godt øl

Det amerikanske band Wayne Graham på Ølluminati. Privatfoto

Anmeldelse: Det amerikanske band Wayne Graham gav mig lørdag en af årets bedste koncertoplevelser her i Viborg. Det skete på den lille scene på Brew Bar Ølluminati.

Det var, som at træde ind i en club i Tennessee - USA. Det var i hvert tilfælde den oplevelse, jeg sad med, lykkelig bedøvet af autentisk musik og godt øl.

Wayne Graham var egentlig på besøg på en stor festival i Odense, men havde fået kontakt til det jyske, og det var en fantastisk oplevelse. Musikgenren er folk-rock, og teksterne er meget simple om familielivet på godt og ondt.

Bandet er fra en lille kulmine-by i det østlige Kentucky og slog ikke meget væsen af sig. De fire musikere kom blot slentrende ind på den lille scene, men spillede så salen gyngede efter første akkord.

Publikum kunne straks ane toner fra stjerner som J.J. Cale, Mark Knopfler og Eric Clapton.

Trods få publikummer kom bandet hurtigt i gang. Det var særligt guitaristen Lee Owen, der vandt publikums gunst med sin Mark Knopfler-inspirerede lyd. Alt spillet på simple instrumenter uden en eneste pedal.

Hold øje med Ølluminatis musikprogram. Stedet har fået gode kontakter til internationale artister, som er i Europa på gennemrejse, og så laver stedet også glimrende lokalt øl.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Diamantbryllup

Annonce