Annonce
Rundt om Viborg

Romantisk julefilm på bio-lærredet

Emilia Clarke spiller hovedrollen som Kate i den romantiske julefilm, "Last Christmas", som snart går i Karup Bio. Arkivfoto: Simon Dawson/Reuters
Annonce

Karup: Så er det snart jul igen - også i Karup Bio, der mandag, tirsdag og onsdag i den kommende uge viser den romantiske komedie "Last Christmas".

Filmen handler om den unge kvinde Kate, hvis liv er kørt ud på et sidespor. Hun arbejder for den julebesatte Santa i en helårs-julebutik, men denne december er hun overhovedet ikke i julestemning, efter at hun året før blev alvorligt syg og var tæt på at dø.

Efter mange dårlige beslutninger og endnu en omgang tømmermænd møder Kate sin modsætning - den positive Tom, som sender hendes humør i en ny og bedre retning. Sammen går de to julen i møde med kærlighed i hjertet og mod på livet. Og med gode muligheder for at komme i den rigtige julestemning, trods alt.

Hovedrollerne spilles af Emilia Clarke (Kate) og Henry Golding (Tom). Danske Peter Mygind er også at finde på rollelisten, mens Emma Thompson er manuskriptforfatter og desuden spiller Kates excentriske mor. Paul Feig har instrueret.

"Last Christmas" er baseret på Wham!'s berømte julehit med samme titel, og filmen byder da også på masser af musik af Wham! og af George Michael.

jøp

Annonce
Annonce
Viborg

Regulering af landbruget går for vidt

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Demokrati er åben samtale

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Sport For abonnenter

Lyt med - En stor profil siger farvel efter fem år på Kirkebækvej

Annonce