Annonce
Viborg

Rosenvængets Skole på plads efter seks årtier

Rosenvængets Skole blev fredag eftermiddag officielt indviet. Foto: Ole Bjærge.
Annonce

Viborg: Endelig.

Specialskolen Rosenvængets Skole modtog i august de knap 70 børn og ligeså mange voksne i helt nye rammer.

Efter en snorlige byggeproces kunne de endelig indrette sig i rammer, som man må antage vil holde i mange årtier, og fredag eftermiddag kunne skolen så officielt indvie den nye hjemmebane.

En opgave, som blev pålagt formanden for børne- og ungdomsudvalget, socialdemokraten Per Møller Jensen.

Per Møller Jensen holdt indvielsestalen. Foto: Ole Bjærge

Indvielsen var - som så mange andre arrangementer i denne tid - præget af corona-krisen, så det var en lille sluttet kreds omkring de 20, der kunne nyde et glas og et stykke kransekage, inden de blev vist rundt på skolen.

Som overskriften til denne lille artikel antyder, så har børn, forældre og ansatte ventet i lang tid på faste rammer. Ja, faktisk skal vi helt tilbage til slutningen af 1950'erne, for at finde roden til det hele.

Da indrettede skolen sig i "midlertidige" rammer på hjørnet af Koldingvej og Marsk Stigs Vej, og der blev den, indtil midten af 10'erne, men alt godt kommer jo til den, som venter længe nok, hvilket formanden for skolebestyrelsen Pia Sørensen da også ved indvielsen erklærede sig enig i.

Pia Sørensen, formand for skolebestyrelsen, glæder sig over de nye rammer for børnene. Foto: Ole Bjærge

- Ja, vi synes, at vi har fået nogle fantastiske rammer til vores børn. Det har været værd at vente på. Det virker på alle måder som om, at selv den mindste detalje er gennemtænkt, sagde hun.

ob.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

De ældste elever fik forfatter-tip

Udland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Annonce