Annonce
Rundt om Viborg

Roums rigtige mænd i tv-dyst

Roums rigtige mænd, De fede fra Roum, har haft held med at arrangere blandt andet motionsløb med sjove (og våde) aktiviteter i Roum. Nu deltager de i en sjov tv-dyst, hvor ingen rigtig ved, hvad der venter dem. Arkivfoto.

De fede fra Roum deltager i sæsonfinalen af Rigtige Mænd på DR1. Ved et stort show i næste weekend går det løs for Roum-drengene.

Roum: Roums svar på rigtige mænd, De fede fra Roum, er til næste år at finde på tv. Holdet deltager nemlig i tv-finalen i sæson 3 af den populære tv-succes.

Det er DR1, der står bag tv-finalen, der afholdes i Ikast-Brande Arena lørdag den 3. november fra klokken 11.

Det nye Rigtige Mænd-hold udfordrer andre rigtige mænd-hold fra hele landet i en sjov, indendørs flerkamp, og holdet fra Roum består af Anders Thuesen, Søren T. Sørensen, Thomas Sørensen og Kent Kristensen.

Alle rigtige mænd-holdene har det til fælles, at de har rejst sig fra sofaen for at komme i gang med en sundere og ikke mindst sjovere livsstil og få "høvlet noget af dunken," som de selv beskriver det. Både kampgejst og holdånd er helt i top, melder Rigtige Mænd-holdet fra Roum.

Annonce

Lidt af hvert

Ingen af holdene ved præcis hvad de skal dyste i, og det er netop en del af konceptet, for en rigtig mand skal være klar på lidt af hvert, lyder det blandt andet i beskrivelse af dysten.

Holdene kommer fra en stor del af landet, og foruden Roum-holdet drejer det sig om Randers Basserne, Lillebælts Tunge Drenge, Kibæks Rigtige Mænd, Vikings XL fra Haderslev, Fjelstrup 24/7, Lolland Drengene, Team Læg En Arm fra Køge og Vejen Mandehørm.

Publikum er mere end velkomne til dysten, der udgør finalen i tredje sæson af Rigtige Mænd, der sendes på DR til næste år.

- Til Rigtige Mænd Dysten har vi tilsat en god portion humor og et skvæt mandehørm, så alle tilskuerne - både børn og voksne - med garanti får fuld underholdning og et godt grin, fortæller træner Jacob Søndergaard, der opfordrer folk til hurtigt at sikre sig en billet til dysten på Rigtige Mænds hjemmeside.

De Fede fra Roum håber naturligvis også på stor opbakning også hjemmefra, når de skal udfordres i Ikast.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Dyrebakken ikke klar til at åbne

Læserbrev

To politiske veje for Danmark

Annonce