Annonce
Rundt om Viborg

Rygtet har spredt sig: Rekordmange vil være med i veteranbilklub

Set i bakspejlet, så har 2019 været et særdeles godt år i Aalestrup Classic Bil og MC klub. Arkivfoto: Morten Stricker.
Aalestrup Classic Bil og MC Klub har haft medlemsfremgang hvert år siden klubbens stiftelse. 2019 slår dog alle rekorder.

Aalestrup: Hvert år siden stiftelsen i 2002 af Aalestrup Classic Bil og MC Klub, har der været fremgang at spore i medlemsskaren. 2019 slår dog alle rekorder på den front. Det ligger fast, efter klubben i sidste uge havde informationsmøde for nye og kommende medlemmer.

- Det er en klubaften, hvor de nye medlemmer, der løbende er kommet til, kan komme og besøge vores klubhus og høre om klubbens historie, og hvad vi laver af aktiviteter gennem året. Desuden er det en uforpligtende mulighed for dem, der overvejer et medlemskab, at komme og høre om, hvad vi som veteranklub kan tilbyde dem og deres veterankøretøjer, fortæller formanden for Aalestrup Classic Bil & MC Klub Henrik Bygholm.

Annonce
Klubbens formand Henrik Bygholm kan glæde sig over et helt forrygende 2019.

87 medlemmer på et år

Det tilbud benyttede 54 personer sig af, og der var otte nye personer, der tirsdag aften takkede ja til et medlemskab af klubben.

- Det har været et forrygende år for Aalestrup Classic i år. Med de otte personer, der har meldt sig ind i aften, er vi nu blevet 476 medlemmer i klubben. Det, der er endnu mere fantastisk, er, at vi har fået ikke mindre end 87 nye medlemmer ind til nu i år. Det må næsten være danmarksrekord for en veteranklub, vil jeg tro, siger formanden, der selvsagt er meget tilfreds.

- Der har aldrig været så mange til vores arrangementer, og det gælder både vores køreture og klubaftner i klubhuset, fortæller Henrik Bygholm, der i den forbindelse henleder opmærksomheden på en nyligt overstået løvfaldstur for veteranknallerter. Her deltog 70 medlemmer på gamle knallerter:

- Det, syntes jeg, var vildt. Det var jo sidst på sæsonen, og temperaturen er jo ikke noget at prale af på den årstid, så det var overordentlig tilfredsstillende, fortæller Henrik Bygholm.

Klubben, der rummer alle køretøjer, lige fra knallerter over motorcykler til biler og lastbiler, har aktive medlemmer langt uden for deres oprindelige opland. Medlemmerne kommer helt fra Sindal i Nordjylland og ned til Gadbjerg ved Vejle.

- Det er vel og mærke aktive medlemmer. Altså medlemmer der dukker op til vores arrangementer. De vil tilsyneladende gerne køre langt for at være med i vores klub, fortæller Henrik Bygholm, der også har et bud på, hvad successen skal tilskrives:

- Jeg tror, at vores brede tilbud af arrangementer tiltaler mange, men rent faktisk tror jeg, at det er vores gode klubånd, der tiltrækker rigtig mange. Vi har et godt ry, og det rygtes vidt omkring, at vi har det både hyggeligt og sjovt, når vi er sammen, siger formanden.

Der var godt fyldt i klublokalerne i Aalestrup til informationsaftenen forleden. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce