Annonce
Bjerringbro

Ryttergården solgt til Bach Gruppen

Ryttergården, der ligger på Poul Due Jensens vej, og som har været ejet af Peder Rosbjerg, er blevet solgt. Foto: Morten Pedersen.
Peder Rosbjerg har endelig solgt Ryttergården, der har stået tom af flere omgange. Sidst der var liv i bygningerne var i maj 2018.

Bjerringbro: Så lykkedes det endelig. Ryttergården, der siden 1984 har været ejet af Peder Rosbjerg, er solgt. Ny ejer er Bach Gruppen, der hører til i Viborg.

- Jeg har kendt Finn Bach i mere end 40 år, og en dag da vi snakkede sammen, spurgte jeg, om ikke det var noget for ham at overtage Ryttergården, og det sagde han ja til, fortæller en glad Peder Rosbjerg.

Ryttergården ligger på Poul Due Jensens Vej 3 tæt på UnoX og lyskrydset ved Nørregade, og bygningen har stået tom siden 2018, efter at bilforhandleren, DK Cars flyttede ud i maj.

Peder Rosbjerg har flere gange forsøgt at sælge bygningerne til henholdsvis Lidl og Rema 1000, der begge gerne ville bygge et supermarked på grunden, men hver gang er det blevet forhindret af den vedtagne centerplan for Bjerringbro.

Nu overlader han grundens skæbne, og muligheder, til Finn Bach og Bach Gruppen.

- Jeg håber, at Bach Gruppen får mest muligt ud af Ryttergården, der er et fantastisk sted, som ligger rigtig godt. Hvem ved, det kan være, at de kan få noget igennem hos kommunen, som jeg ikke har kunne, siger Peder Rosbjerg, der håber for Bjerringbro, at der sker noget forholdsvis hurtigt på grunden.

Annonce
Ryttergården har været ejet af Peder Rosbjerg siden 1984, der drev Ryttergårdens Auto fra matriklen.

Søger flere forpagtere

Handlen med Bach Gruppen har været lidt af en byttehandel, for med i salget indgik både Langå Hotel og bygningen på Nørregade i Bjerringbro, hvor Nørregrillen ligger. Dem har Peder Rosbjerg overtaget fra Bach Gruppen.

Så nu kan Peder Rosbjerg altså også kalde sig for hotel-ejer.

Med overtagelsen af hotellet har Peder Rosbjerg også fået et noget større kendskab til Langå, og han er blevet positivt overrasket over byen.

- Jeg kan se masser af muligheder i Langå, og jeg blev ganske forbavset og imponeret over byen og dens mange tilbud og butikker. Langå har jo det hele, siger Peder Rosbjerg, der til trods for, at han i første ombæring har sat hotellet til salg, overvejer om ikke han selv skal beholde bygningen alligevel.

I følge Peder Rosbjerg har der allerede været mange interesserede for at kigge på hotellet, ikke mindst fordi den er sat til salg for en enkelt million kroner, men alligevel overvejer han at beholde hotellet og leje det ud.

- Jeg søger to forpagtere, der vil drive henholdsvis restaurant og bodega og eventuelt også de seks værelser, der er tilknyttet det gamle hotel - måske som B&B, fortæller Peder Rosbjerg, der selv har masser af arbejde foran sig med erhvervelsen af bygningen på Nørregade i Bjerringbro.

Den indeholder både et tomt butikslokale, som Peder Rosbjerg håber at kunne indrette og udleje som enten kiosk eller kontor, og så det lokale hvor Nørregrillen holder til.

Det har ikke været muligt at træffe Bach Gruppen for at få at få at vide, hvilke fremtidsplaner de har for Ryttergården, men på lokalernes store udstillingsvinduer er der påklistret skilte, hvorpå der står til leje.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Student fra katedralskolen, boede i kibbutz og blev lærer for flygtninge: Mød den hjemløse mand i Trappetorvets venterum

Viborg FF For abonnenter

VFF's sportschef om aftale med Tottenham: - Det er et ekstremt stærkt signal og en stor cadeau til vores klub

Viborg HK For abonnenter

Godt på vej - men Viborg HK's stregkriger har endnu mange skridt at tage

Annonce