Annonce
Bjerringbro

Så er byggeriet i gang

Stueetagens betonelementer er på plads, og byggeriet fylder godt på hjørnet af Markedsgade og Rossensgade. Foto: Morten Dueholm
Boligselskabet Sct. Jørgen bygger nu på hotelgrunden.

Bjerringbro: Mens store dele af samfundet ligger stille på grund af corona-krisen, så sker der noget i Bjerringbros bymidte. Endda noget som fylder meget i bybilledet.

Efter lang lang ventetid er byggeriet på Madsens Hotel-grunden i fuld gang. Tidligere på ugen arbejdede en gul kran på højtryk med at løfte beton-elementer, og næsten fra dag til dag ændrer bybilledet sig.

Det er Boligselskabet Sct. Jørgen, som bygger ialt 33 lejligheder på den grund, som meget længe har stået tom.

Allerede i sidste uge kom en del af de grå beton-elementer til stueetagen på plads, og nu er et hjørne ud mod Rossensgade beklædt med røde mursten.

Byggeriet er udbudt i 11 fagentrepriser, og der er mange mindre lokale firmaer, som deltager i byggeriet.

Lejlighederne bygges, hvor hotellets værelsesfløj lå, og beboerne kan flytte ind i sommeren 2021, byggeriet koster 59 millioner kroner.
29. november blev der nedgravet en tidskapsel i byggeriets sokkel, eller rettere den blev gravet ned til ære for håndværkere og byens borgere. Siden blev den 'gemt rigtigt', nemlig da den blev støbt ned i betongulvet. Madsens Hotel i Bjerringbro har en lang historie som hotel, restaurant og dansested, og det er noget af det, som papirerne i tidskapslen fortæller om.
Boligselskabet Sct. Jørgen bygger 33 lejligheder, hvor det tidligere Madsens Hotel havde en værelsesfløj. Foto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce