Annonce
Sport

Så er det nu: Hvem skal have et kommunalt skulderklap?

Flere hundrede lokale atleter blev hædret i 2018. Det er nu du skal indstille de atleter, som fortjener hæder i januar 2019. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Så er det nu, at foreningerne skal sørge for at indstille mestre og landsholdsspillere til Sportsgalla og Unge Sportsmestre i 2019.

Viborg: Viborg Kommune har en lang tradition for at hædre og hylde sine fremmeste idrætsudøvere.

De seneste år er det foregået ved den storslåede sportsgalla - og den løber igen af stablen den 29. januar i Vibocold Arena.

Og det er altså nu, at de lokale klubber og foreninger skal indstille de atleter, som i årets løb har været med til at sætte Viborg Kommune i et positivt lys i både ind- og udland og som på den måde har bragt Viborg på landkortet i form af flotte sportslige præstationer.

For at komme i betragtning til en hæder ved Sportsgalla 2019 skal man enten have vundet et dansk mesterskab i en DIF-anerkendt idrætsgren, have sat en dansk rekord, have vundet NM, EM eller VM, være udtaget til landsholdet eller have lavet en anden idrætspræstation, som ifølge Viborg Idrætsråd kan berettige til hæder.

Annonce

Også fest for de kommende stjerner

Senere på året - nærmere bestemt den 9. april - er det så de unge sportsmestres tur.

Festen for dem foregår på Viborg Teater. Og det er altså allerede nu, at man skal indstille atleter, der fortjener anerkendelse og et skulderklap, så de fortsætter det gode arbejde og udvikler sig til voksne sportsmestre.

For at komme i betragtning til en hæder som ung sportsmester skal man have vundet et jysk mesterskab, være udtaget til jysk hold eller på anden vis leveret en idrætspræstation, som efter idrætsrådets vurdering fortjener en hæder.

I begge tilfælde skal indstillingerne sendes til Viborg Idrætsråd. Der er mere info på idrætsrådets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Tre år med collager

Annonce