Annonce
Bjerringbro

Så fik sydbyen sit legeområde

John Søndergaard Pedersen har på vegne af bestyrelsen allerede ønbsker om nye aktiviteter til fællesområdet På mrådet til venstre skal der gerne skaffes penge til en nedgravet trampolin, og det lille felt foran opholdsskuret er velegnet til en bålplads. Foto; Louis Schmidt-Lund
Stort fremmøde fra kvarteret, da Sydbyens Fællesareal inviterede til indvielse af Tarzan-bane

Rødkærsbro: Der var dobbelt glæde hos bestyrelsen for Foreningen Sydbyens Fællesareal lørdag eftermiddag. Udover at kunne invitere til indvielse af den nye legeplads med opholdskur på det grønne område for enden af Mimosevej, så var glæden også stor over et meget stort fremmøde af beboere i alle aldre fra bydelen.

- Vi har været i gang siden 2016 for at komme med i planerne for områdefornyelse. Da kommunen ikke vil holde området, stiftede vi en forening med bestyrelse, og vi er nu 30 husstande med. Vi har fået støtte til haveredskaber, og så er vi ellers klar til gå i gang, siger formand John Søndergaard Pedersen og oplyser iøvrigt, at medlemmerne på generalforsamlingen har godkendt et årligt kontingent på 200 kroner .

Den nye legeplads med Tarzan-bane og opholdsskur er kun begyndelsen, hvis det står til bestyrelsen. Området er delt op i felter med asfaltstier, og i feltet nærmest skuret går ønsket på en bålplads, mens feltet derefter er lidt mere ambitiøst med en trampolin.

- Da den af sikkerhedshensyn skal være nedgravet, koster sådan en 21.000 kroner, så vi skal ud og søge nogle fonde, som vil tilgodese os, konstaterer John Søndergaard Pedersen.

Om der skal søges om ekstra penge, vil tiden vise. Ved indvielsen havde en forslagskasse også debut, og måske dukker der ønsker fra kvarteret op i den.

Bestyrelsen kan så glæde sig over de gratis ting, da Rødkærsbrohallen har foræret fællesområdet to fodboldmål, som var i overskud, så kvarterets unger kan også spille spille hygge-fodbold.

Faktisk var det anden indvielse i går. Kvarterets to dagplejemødre, Jette Tørring og hendes datter Heidi Djernæs, havde allerede mandag inviteret byens øvrige dagplejere og deres børn til en smug-indvielse på Mimosevej.

- Det er bare så godt, vi har fået det område. Der er ingen legepladser i denne del af byen, siger Jette Tørring.

Annonce
Børn i alle aldre flokkedes om den nye Trazanbane ved Mimosevej ved indvielsen.
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Fra druk til dedikation: - Jeg vil hellere trues med en ni millimeter Glock end have den besked igen

Viborg

Haveejere vil være selvforsynende

Annonce