Annonce
Viborg HK

Så fik Viborg HK-pigerne endelig bronzemedaljerne om halsen

Borgmester Ulrik Wilbek havde æren af at overrække medaljer til Viborg HK's spillere lørdag eftermiddag. Foto: Johnny Pedersen
Viborg HK vandt bronze i den forlængst afblæste sæson 2019/2020. Lørdag fik spillere og trænere endelig hængt medaljerne om halsen.
Annonce

Håndbold: Endelig kunne Viborg HK's spillere få det synlige bevis på, at holdet vandt bronzemedaljer i sæsonen 2019/2020.

Lørdag var der arrangeret kombineret medaljeoverrækkelse og holdpræsentation i Vibocold Arena.

Det var borgmester Ulrik Wilbek, som undervejs fik æren af at overrække medaljer og pokal til Viborg-holdet.


Selvfølgelig har vi drømme om mere end bronze, men det har vi også til næste sæson, og det skal være brænde på det bål, som skal fyre op under hele VHK, så vi kan have en tro på, at vi kan komme endnu længere op end en bronzemedalje

Jakob Vestergaard, cheftræner Viborg HK


Udover selve overrækkelsen var der interview med en række trænere og spillere, som blandt andet skulle se tilbage på corona-nedlukningen og den mystiske afslutning på en ellers god VHK-sæson.

Direktør Jørgen Hansen satte også ord på, hvordan Viborg HK står rustet ovenpå corona-nedlukningen.

Sportsligt var han meget optimistisk.

- Jeg er sikker på, at vi har Danmarks bedste hold, sagde direktøren, som godt ved, at flere håndboldklubber er blevet presset økonomisk efter coronaens indtog i Danmark.

- Men jeg føler egentlig, at vi står nogenlunde fast. Og vi har fået en hel fantastisk opbakning fra fans, sæsonkortholdere, fra sponsorer og hele vejen rundt.

Direktør Jørgen Hansen mener, at Viborg HK både økonomisk og sportsligt står godt rustet til den kommende sæson. Foto: Johnny Pedersen

- Jeg har oplevet, at sponsorer har betalt forud. At sponsorer selv har ringet og sagt, at de gerne ville lave treårige aftaler midt i en corona-krise, hvor alt var usikkert. Jeg synes, det er fantastisk, og det viser, at det er en fantastisk klub og et fantastisk brand for Viborg, sagde direktøren, som føler, at klubben står stærkere, end den har gjort længe.

Annonce

Ærgrelse og accept

Flere af interviewofrene ved lørdagens arrangement blev forholdt til det faktum, at bronzemedaljen kom i hus som følge af en sæson, som blev afsluttet før tid - og ikke mindst det faktum, at VHK sammen med mesterholdet Team Esbjerg var ligaens mest formstærke hold, da sæsonen blev afblæst.

Der var mødt cirka 200 gæster op i Vibocold Arena til lørdagens arrangement. Foto: Johnny Pedersen

Så kunne det være blevet til mere end bronze?

Jakob Vestergaard ville gerne medgive, at han var ærgerlig, da sæsonen blev afblæst, da han følte, at holdet var inde i en god stime, men han accepterede fuldt ud, at der på det tidspunkt var hensyn, som var langt vigtigere end håndbold.

- Det var frustrerende, da vi stoppede, for vi troede på, at vi kunne have vippet Odense eller Team Esbjerg af pinden. Selvfølgelig har vi drømme om mere end bronze, men det har vi også til næste sæson, og det skal være brænde på det bål, som skal fyre op under hele VHK, så vi kan have en tro på, at vi kan komme endnu længere op end en bronzemedalje, sagde træneren.

Viborg HK-holdet fik endelig bronzemedaljerne om halsen. Foto: Johnny Pedersen

Han blev bakket op af landsholdsspilleren Kristina Jørgensen.

- Selvfølgelig var vi megatrætte af, at vi ikke fik lov til at bygge videre på den gode stime og det gode flow, som vi var inde i. Vi havde også flere spillere på vej tilbage fra skader, så det så fint ud. Så det var træls, men vi er stadig stolte over, at vi vandt bronze, sagde Kristina Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Ung tømrer med stor succes

Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce