Annonce
Håndbold

Så gik den ikke længere: SIK-herrer løb ind i sæsonens første nederlag

SIK's herrer sluttede første sæsonhalvdel af med sæsonens første nederlag. Arkivfoto.
Herreholdet fra Søndermarkens IK tabte torsdag aften for første gang i sæsonen. Et ærgerligt nederlag, som dog i trænerens øjne ikke må ødelægge helhedsindtrykket af et godt efterår.

3. division, herrer: Søndermarkens IK (SIK) måtte for første gang i sæsonen tale et nederlag igennem, da spillerne pustede ud efter torsdagens møde med HK 73 Rask Mølle.

Hjemmeholdet vandt 31-26 og tilføjede dermed SIK-herrerne sæsonens første nederlag. Og i cheftræner Steen Sindings øjne var det en fuldt fortjent sejr.

- Der var for mange, der ikke var der. Jeg vil ikke mene, at der er mange, som efter kampen kan række hånden op og sige, at de spillede en fin kamp. Der var simpelthen for mange, der underpræsterede og for meget, der ikke lykkedes, sagde træneren.

Det gik tidligt galt for SIK, som kom bagud lynhurtigt.

- Hjemmeholdet kom simpelthen ud med mere gejst end vi gjorde, og Rask Mølle er altså ikke noget skidt hold, sagde Steen Sinding, som dog kunne se sit hold arbejde sig tilbage i opgøret.

Ved pausen førte hjemmeholdet dog 18-14, og SIK havde generelt haft svært ved at få fat i forsvaret, ligesom målmandsduoen for en sjælden gangs skyld heller ikke fik fat i meget.

I anden halvleg var SIK ved at nærme sig, men det var en aften, hvor tingene ikke gik SIK's vej, og derfor nåede man aldrig helt op til Rask Mølle.

Annonce

Stadig et tophold

Steen Sinding er ærgerlig over, at 2019 skulle slutte på den måde, men det måtte i hans øjne ikke spolere alt for meget af helhedsindtrykket.

- Det må ikke ødelægge glæden over, at vi ligger i toppen ved julepausen. På trods af det her har vi haft et fantastisk efterår, sagde han.

- Vi ramte en skidt aften, hvor vores modstander til gengæld ramte alt og gjorde det fornuftigt. Men vi skal møde dem meget snart på vores hjemmebane, så vi har mulighed for en hurtig revanche.

- Og den får vi, hvis vi kommer ud til kampen med en anden indstilling, sagde han.

HK 73 Rask Mølle-SIK 31-26 (18-14)

Håndbold, 3. division, herrer

Mål for SIK: Steffen Stenholt 8, Jonas Krogsgaard 7, Mads Nielsen 6, Anders Aalkjær 2, Rasmus Sørensen 1, Morten Post 1, Jannik Jensen 1

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Så har jeg pludselig ansigt på to døde

Annonce