Annonce
Viborg FF

Sportsredaktør om genåbning: - Det betyder uvirkeligt meget med tilskuere til oprykningskampe

VFF-direktør Morten Jensen er lykkelig over fredagens nyhed om, at der igen kan komme tilskuere til klubbens fodboldkampe. Hør også sportsredaktør Danni Kristensen kommentar til genåbningen i videoen herover.

Viborg: Når Viborg FF fredag aften spiller hjemme mod Esbjerg, så bliver det forhåbentlig sidste gang, at en kamp afvikles uden tilskuere på tribunerne.

Nattens genåbningsplan betyder nemlig, at det fra den 21. april igen bliver muligt at lukke tilskuere ind efter den såkaldte superligaordning, som var en stor succes i efteråret.

- Det betyder, at der på Energi Viborg Arena nu kan åbnes for cirka 3000 tilskuere gældende fra kampen mod Helsingør den 30. april. Vi vender tilbage snarest med nærmere information omkring fordelingen af de tilgængelige pladser, skriver Viborg FF på sin hjemmeside.

Annonce

Og direktør Morten Jensen var også meget glad, da folkebladet fangede ham fredag morgen.


Vi holder virkelig af at opleve begejstring og følelser omkring fodbold. Så det er bare super dejligt det her

Morten Jensen, direktør Viborg FF


- Det er fantastisk for os. Vi lever for at få det her fællesskab omkring fodbolden tilbage, og det får vi nu mulighed for. Så det er dejligt, at fodbolden og kulturlivet nu er blevet imødekommet, siger Morten Jensen.

- Der var engang en klog mand, som sagde til mig, at det først er, når man har mistet noget, at man finder ud af, hvor meget man holder af det. Og vi holder virkelig af at opleve begejstring og følelser omkring fodbold. Så det er bare super dejligt det her, siger han.

I hjemmekampen mod Helsingør forventer Viborg FF at kunne lukke op mod 3000 tilskuere ind på Energi Viborg Arena. Arkivfoto: Morten Pedersen

Superliga-ordningen indeholder en lang række krav om afstand mellem sæderne, separate indgange og opdelte sektioner, som hver må have 500 tilskuere. Derudover vil der være krav om corona-pas for alle på stadion.

Det kommer til at kræve en stykke arbejde for at blive klar til at løse opgaven, men Morten Jensen er ikke i tvivl om, at VFF har håndteret det til kampen den 30. april.

- Den opgave går vi til med ildhu, og vi får løst den med god kvalitet, siger han.

Udover kampen mod Helsingør har VFF hjemmekampe mod Silkeborg og HB Køge på plakaten i de kommende måneder.

Kampen mod HB Køge den 26. maj er sæsonens sidste kamp - og altså der, hvor en potentiel oprykning også kan blive fejret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stor fed camembert af lyd i Tinghallen

Sport

Se video: Gode finalefornemmelser hos Viborg HK inden afgørende DM-semifinale

Annonce