Annonce
Erhverv

Så kan det afsløres: Her er de nominerede til årets erhvervspriser

Ravendo Randersbøren, der ledes af søskendeparret Tobias G. Nielsen og Signe Giandrup, er nomineret i to kategorier. Foto: Morten pedersen
Business Viborgs Awardshow 2021 finder sted to dage efter kommunalvalget. Også på denne aften vil spændingen være stor.

Viborg: Når det lokale erhvervsliv den 18. november mødes i Tinghallen til Awardshow 2021, vil 18 virksomheder/personer nok være ekstra spændte på aftenens forløb.

Det er de 18, der er nomineret til en af de seks priser, der skal uddeles. Det vil sige, det er faktisk kun 17, for en virksomhed er nemlig nomineret i to af kategorierne - både Made in Viborg-prisen og Verdensmålsprisen.

Udover de to priser uddeles Iværksætterprisen og Business Viborgs Årspris, ligesom Årets erhvervsleder og Årets Viborg-talent skal kåres.

Annonce

Viborg Stifts Folkeblad bringer i perioden fra 8. til 13. november portrætter af alle de nominerede personer og virksomheder.

Årets nominerede er:

Business Viborgs Årspris: EP Group A/S, Erik Arkitekter A/S og Svanerent.

Business Viborgs Årspris tildeles en organisation eller virksomhed, hjemmehørende i Viborg Kommune, der har gjort en ekstraordinær indsats for – eller i – erhvervslivet, eller udfoldet et bemærkelsesværdigt initiativ med erhvervsmæssigt sigte. Portrætter bringes i folkebladet og på hjemmesiden 13. november.

Årets erhvervsleder: Klaus Møller, BE Installationer, Martin Laursen, DLT Group og Torben Christensen, Tefcold.

Prisen som Årets erhvervsleder går til en virksomhedsejer, direktør eller funktionsleder, der som leder har gjort en ekstraordinær ledelsesmæssig indsats, som har haft stor betydning for virksomhedens performance og resultat. Portrætter bringes i folkebladet og på hjemmesiden 8. november.

Årets Viborg-talent: Sofie Nia Nielsen, Hydraflex A/S, Mette Peleikis, Mette Peleikis ApS og Charlotte Thøming, Nordic Female Founders.

Prisen som Årets Viborg-talent tildeles en ung person tilknyttet en uddannelse og/eller ansat i en virksomhed beliggende i Viborg Kommune. Personen skal have vist et helt særligt talent i en erhvervsmæssig sammenhæng under uddannelsesforløbet eller på arbejdspladsen. Portrætter bringes i folkebladet og på hjemmesiden 10. november.

Iværksætterprisen: D&K Gruppen, Brorson Consult og Ladybug Yarn.

Iværksætterprisen tildeles en virksomhed (maksimalt fem år gammel) beliggende i Viborg Kommune, der gennem en succesfuld opstart og et vedvarende engagement har etableret og drevet virksomheden med gode resultater og stort vækstpotentiale. Portrætter bringes i folkebladet og på hjemmesiden 11. november.

Verdensmålsprisen: Ravendo Randersbøren, DS Energy ApS og Commute APP.

Verdensmålsprisen tildeles en virksomhed i Viborg Kommune, der er lykkedes med at skabe vækst og arbejdspladser gennem klare målsætninger for virksomhedens fremtidige strategi, der har et klart og tydeligt afsæt i FN’s 17 verdensmål. Portrætter bringes i folkebladet og på hjemmesiden 12. november.

Made in Viborg-prisen: Bendixen Neon ApS, Ravendo Randersbøren og Viborg FF - Prof Fodbold A/S.

Prisen Made in Viborg tildeles et produkt, koncept eller brand, der er udviklet og/eller produceret i en virksomhed beliggende i Viborg Kommune. Prisen kan gives til både helt nye og allerede eksisterende produkter/koncepter/brands. Portrætter bringes i folkebladet og på hjemmesiden 9. november.

Annonce
For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Alarm 112 For abonnenter

Politiet holder fast i spinkelt håb: 57-årig mand er stadig indlagt med svære skader knap en måned efter mystisk episode

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Livsstil For abonnenter

Ungdomsoprøret sendte dem på barrikaderne, i kollektiv og i byretten. Siden har Viborg-veninderne Lene og Liz modsat sig borgerlige normer og kæmpet for lige vilkår

Viborg For abonnenter

Først den ene, så den anden: En af byens mest betagende bygninger pakkes væk i et år

Debat

Nogen forsøger at føre Viborgs befolkning bag lyset

Viborg FF For abonnenter

Analyse: Tre grunde til, at Viborg FF slår AaB og spiller sig i Europa

Vindmøller er fyldt med stål og beton: Så grønne er de rent faktisk

Rundt om Viborg

Se billederne fra Kalkmineløbet: Randi og Lone sørgede for Strawberry Daiquiri til løbeturen

Erhverv

Klimakamp ved køledisken: Klimamærker guider Kvicklys kunder til mere klimavenlige indkøb

Alarm 112 For abonnenter

Der røg den sidste chance for 55-årig familiefar: Dømt og udvist for gentagne voldtægter og vold mod sin hustru

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Navne

Det kan blive meget bedre: 25-års jubilar tror på det gode børneliv - også i børnehaverne

Viborg For abonnenter

Syge- og plejepersonale skal køre i elbiler, som har dumpet sikkerhedstjek - 'men I skal ikke være utrygge'

Sport

Tid til ny inspiration: Succesfuld serietræner siger stop efter tre år i Kvik/Aalestrup

Annonce