Annoncørbetalt indhold

Sådan bliver lektier til en leg for dit barn

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kampen med lektier kommer i forskellige former og faconer: plus og minus, kringlede ord eller tørre tekster om fordums tid. Dog kan alle og enhver, helt uanset hvor man befinder sig i livet, nok nikke genkendende til, at lektier kan være en udfordring. Men såvel som man ved, at lektier kan sætte hjernen lidt på overarbejde, så ved man også, at det nu engang hører skolegangen til.

Annonce

Hvem laver lektierne?

Efter en lang dag med skole og aktiviteter kommer dit barn hjem igen. Og nu vejer lektierne muligvis tungt, dette værende i skoletasken, på intranettet eller på et helt tredje sted. Mængden af lektierne kan være omfattende og niveauet højt, og på trods af dette klarer dit barn måske skærene helt selv. Men hvis dette ikke er tilfældet, tilbyder mange skole og ungdomstilbud assistance til at lave lektierne, således at lektierne næsten kan være klaret inden skoledagen er omme.

Det kan dog også gå således, at dit barn hverken har succes med lektiehjælp eller lektiecaféer og stadig bakser med lektierne derhjemme. Her kan du som forælder hjælpe direkte, men det kan også vise sig at være en svær opgave at løse. Derfor findes der endnu en måde, hvorpå dit barn kan blive hjulpet med lektielæsningen - og dette er gennem en tutor. Tutorer har egenskaberne til at målrette hjælp og undervisning for dit barn og herved styrke fagligheden. Tutorer har specialiseret sig i fag, som dit barn kan have det særligt svært ved, men samtidigt har de også fokus på det enkelte barn. Så hvis du gerne vil vide mere om lektiehjælp eller hvis du ønsker, at dit barn skal modtage professionel hjælp fra en tutor til sine lektier, så læs mere her.

Annonce

Sæt ind i hjemmet

For nogle børn er der ikke mange ting, der giver mening, såsom matematikkens logik. For andre børn drives motivationen af sprogets mange måder og finurligheder og så er der de børn, der bedst kan lide fodbold i frikvartererne. Som forældre er man den, der kender sit barn bedst, men der skal lyde en stærk opfordring til at snakke med sit barn. Dette skal være en snak, hvor du bliver klogere på dit barns skolegang og forhold til lektier, og derigennem kan vurdere dit barns behov for en tutor og lektiehjælp. Professionel hjælp til lektierne bidrager til bedre faglig forståelse, mod til at række hånden op i timerne og helt sikkert også dit barns trivsel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.