Annoncørbetalt indhold

Sådan får du en flot indkørsel

Dette indhold er sponsoreret

Du har sikkert styr på indretningen af dit hjem. Ikke et billede hænger skævt, ikke en nipsting står tilfældigt og farverne er nøje udvalgt. Det er også indenfor, inde i dit hjem, du tilbringer størstedelen af din tid og derfor er det vigtigt, at du føler dig tilpas. Men det man først ser ved din bolig, er din indkørsel. Den er for nogen straks mere udfordrende at indrette, så her følger der nogle råd til, hvordan den kommer til at se lige så godt ud som resten af dit hjem.

Flisebelægningen

Du da sin tid købte og derefter overtog din bolig, var det med sikkerhed ikke på baggrund af den flotte indkørsel valget blev taget. Derfor er indkørslen med stor sandsynlighed ikke blevet prioriteret i lige så høj grad, som så mange andre ting, når man renoverer eller fikser sin bolig. Hvis ikke man kan lide sin flisebelægning, fordi den efterhånden er slidt og beskidt, kan man selvfølgelig udskifte den. Fordele ved at løse problemet på denne måde er, at man kan få det præcis som man ønsker. Dog kan et sådan projekt fylde meget både i forhold til tid, kræfter og penge. Så hvis ikke du har overskuddet, evnerne eller hvis budgettet ikke rækker til at lægge nye fliser i indkørslen, kan du nøjes med at rense de nuværende fliser. Fliserens er en professionel men dog ikke lige så dyr og omfattende løsning, hvor belægninger som alger og mos bliver fjernet og forebygget.

Grønt og blomstret

Når så fliserne stråler igen, kan du yderligere pryde din indkørsel med frodige og grønne planter, eller smukke og farverige blomster. Det er meget populært at vælge bukser, fordi de for det meste er lette at holde og med tiden også får en afskærmende funktion. Hvis du ikke kan overskue arbejdet, der følger med at have beplantning i form af buske eller blomster, kan du fylder områderne omkring din indkørsel ud med andre materialer. Dette kan for eksempel være flis eller grus, som du også kan vælge, hvis du foretrækker at holde området omkring din indkørsel frit og åbent.

Carport eller skur

Måske du allerede har en carport eller et skur i din indkørsel. Hvis denne trænger til en kærlig hånd, kan det typisk løses med nogle penselstrøg med enten træbehandling eller maling. Det kan også være, at der skal hammer og sømmer til, eller mere endnu hvis det rent faktisk skal bygges noget helt nyt. Her skal man også vurdere sine egne behov og evner, som man skal med så mange andre ting, når man fikser eller renoverer sin bolig.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.