Annoncørbetalt indhold

Sådan fejrer du valentinsdag under lockdown

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Valentinsdag falder hvert år den 14. februar. I år betyder det, at højtiden muligvis skal fejres under en lockdown og/eller isolation grundet den globale pandemi, der raser verden over. Coronavirussens indtog i verden har medført mange aflyste traditioner og arrangementer. Heldigvis, er valentinsdag en højtid, der kan fejres på umådeligt mange måder, og i eget hjem er en af de bedste måder. Normalt ville du og din partner måske fejre jeres kærlighed ved at tage en tur i biografen, spise en dejlig middag på en af byens restauranter, for så at tage hjem og nyde hinanden sidst på aftenen. En tur i biografen og middag på restaurant bliver nok ikke så aktuelt i år, men derfor skal i ikke snydes for en dejlig og spændende valentinsdag. Kun kreativiteten sætter grænserne. Læs med her og få inspiration til hvordan valentinsdag kan fejres under lockdown.


Tag jer god tid i soveværelset 

Med en masse tid, der skal tilbringes i hjemmet, er der ingen undskyldninger for ikke at bruge god tid under dynerne sammen. Udnyt at det er valentinsdag og brug ekstra lang tid på at forkæle hinanden i soveværelset. Måske dette er anledningen til at udforske nye ting sammen. Læs anmeldelser af sexlegetøj på Eroti og bliv inspireret til nye oplevelser på lagnerne.


Lav et lækkert hjemmelavet måltid

Når nu det ikke er muligt at tage ud på restaurant eller cafe for at nyde en dejlig middag, må i jo nyde en lækker middag derhjemme. Æv, tænker i måske, for i spiser jo derhjemme hver dag. Med forberedelse og investering af lidt tid kan i hurtigt opgradere jeres måltid derhjemme til en romantisk og spændende middag. Levende lys, uanede mængder af vin, ingen larmende gæster ved bordet ved siden af og god tid til at snakke privat og nyde hinanden. Er madlavning en større forhindring - frygt ej! Take-away er heldigvis stadig en god mulighed for lækker mad.


Giv en gave 

En ting, der, heldigvis, ikke behøver ændre sig på grund af den smittende virus er udveksling af gaver. Brug tid på at finde en dejlig gave til din partner, der udtrykker din kærlighed til ham eller hende. Med ekstra god tid i hjemmet er der måske endda tid og overskud til at lave en hjemmelavet gave. Hvis kreativiteten ikke er dertil, kan et hjemmelavet kort bringe lige så stor glæde. Specielt hvis der i kortet står skrevet en sød og personlig kærlighedserklæring.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.