Annoncørbetalt indhold

Sådan kobler du af fra dit arbejde

PR-foto credit

Artiklen indeholder sponsoreret indhold

For at få succes i reklamebranchen, så kræver det, at du er skarp, kreativ og nærværende. Det, som mange glemmer i løbet af et arbejdsliv, er, hvis man skal kunne yde max i arbejdslivet, skal man lære at koble helt af. Læs med her for gode råd til, hvordan du kobler af.


Kreativitetens kompleksitet

Som et kreativt, tænkende menneske, så er det måske ekstra vigtigt, at man lader sin hjerne få en pause fra computeren. Kreative hjerner stopper så godt som aldrig med at kværne rundt i nye tanker og mulige løsninger, men for at man skal kunne få nye ideer, så skal man også væk fra opgavernes centrum en gang i mellem. Du kender sikkert til, at den geniale reklameidé først kommer, når man går tur om aftenen og ikke midt under udviklingsmødet. Gode ideer opstår i det vakuum, som findes mellem arbejde og fritid, altså når man giver sig selv lov til at koble af.

Det at koble af er altså afgørende for, om man får succes i et kreativt miljø som reklamebranchen. Hvordan man så kobler af, det er meget individuelt. Nogle kobler af ude i naturen, mens andre dyrker actionfyldt sport for at få gang i de kreative tankebaner. Andre ser simpelthen alting i et klarere lys, efter de har prøvet at hoppe i faldskærm. Hvis det at svæve igennem luften ikke fungerer for dig, kan det være, du skal koble af med et besøg i den virtuelle gamer-verden eller ved at spille på spilleautomater på nettet.


Hvis du endnu ikke har fundet dit afkoblende inspirationsrum, så kan det være- at du skal undersøge nogle forskellige muligheder. Hvis du har lyst til at prøve dig på online casino, som er både afkoblende og underholdende, så kan du med fordel benytte dig af en gratis bonuskode. På den måde kan du prøve spillet uden at bruge penge for at se, om det er noget, som sætter gang i din kreativitet.


Balance mellem arbejdsliv og fritid

For at kunne præstere optimalt i et kreativt miljø er det selvfølgelig vigtigt, at man holder sig inspireret, motiveret og interesseret. De fleste kreative mennesker har en indre flamme brændende, som skal have fyldt ilt på for at blive ved med at brænde. Du skal altså sørge for at give dig selv nogle gode, dybe indåndinger en gang imellem.


For at kunne trække vejret helt ned i maven er det vigtigt at skabe balance mellem arbejdsliv og fritid. Du skal derfor være opmærksom på, hvordan du arbejder, og hvordan du bruger din fritid. Det kan være en god ide, at du skiller mellem hvornår du arbejder, og hvornår du rent faktisk holder fri. For mange kreative mennesker kan arbejdslivet hurtigt sprede sig ud og fylde i alle døgnets timer.


Sørg derfor for at skabe gode rutiner og vaner, sådan at du får din hjerne ned i gear nogle gange om dagen. En god mulighed kan være, at du dyrker yoga eller meditation morgen og aften.

Artiklen indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.