Annonce
Viborg

Sæbesjov og skråt op-fingre: 44-årig mands festlige formiddag blev afbrudt af politiet

Det er ikke første gang, at springvandet i Gravene har fået hældt sæbe i. Pigen på dette billede har intet med sagen at gøre. 
En 44-årig mand blev lørdag formiddag bremset i færd med at hælde sæbe i springvandet ved teateret i Viborg, og sendte to langefingre mod politiet ved deres ankomst. Han får både en sigtelse og en regning for hærværk og fornærmelig tiltale af politiet.
Annonce

Lørdag formiddag er der endnu en gang blevet udøvet hærværk på springvandet ved teateret i Gravene. Det drejer sig om en 43-årig mand, som politiet beskriver som herboende udlænding, der var i færd med at hælde sæbe i springvandet, da politiets patruljebil ankom.

Mandens kriminelle start på dagen sluttede dog ikke ved politiets ankomst til springvandet klokken 10:18. Her sluttede han sit ulovlige optrin af med at kvittere med to strakte langefingre i betjentenes retning. Derfor sigtes han både for hærværk og fornærmelig tiltale af politiet.

At hælde sæbe i springvandet kan lyde fuldstændigt uskyldigt, men kan forårsage skade på springvandet. Politiet fortæller, at sæben kan ødelægge springvandets dyser, og at det er en af grundende til, at hændelsen betragtes som hærværk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce