Annonce
Rundt om Viborg

Særlig skole: Forstanderskifte markeret med festlig reception

Poul Erik Clausen, der var leder af Havredal-skolen for unge med særlige behov i 19 år, er blevet afløst af Mette Navntoft, og forstanderskiftet blev markeret forleden med en festlig farvel-og-goddag-reception. Privatfoto: Knud Gaarn-Larsen
Byrådsmedlem kaldte ved en nylig goddag-og-farvel-reception fredag den tidligere Havredal-forstander for "en terrier".

Havredal: Fredag eftermiddag blev der holdt en lidt corona-forsinket reception på Havredal praktiske uddannelser, hvor der både blev sagt farvel til Poul Erik Clausen efter hans 19 år som leder for skolen for unge med særlige behov, og goddag til hans forstander-afløser: den hidtidige souschef, Mette Navntoft.

Poul Erik Clausen er i stedet blevet generalsekretær for Jysk Børneforsorg/Fredehjem, som er organisationen bag den selvejende institution Havredal praktiske uddannelser, og der blev således også sagt velkommen til ham i den rolle.

Der var et stort fremmøde med blandt andre folk fra lokalområdet, praktikværter, medarbejdere, Viborg Kommune og repræsentanter for både Jysk Børneforsorg/ Fredehjem og Foreningen Ligeværd.

Annonce


Der blev uddelt roser, fortalt sjove anekdoter og udtrykt håb for fremtiden. En rød tråd i talerne var Poul Erik Clausens iderigdom og evne til at få ting gennemført


Ikke færre end 10 gæster bad om ordet, og der blev uddelt roser, fortalt sjove anekdoter og udtrykt håb for fremtiden. En rød tråd i talerne var Poul Erik Clausens iderigdom og evne til at få ting gennemført. Noget som lokalområdet og flere foreninger - blandt andre Alhedens IF - har nydt stor gavn af.

Han bider sig fast

Blandt talerne var en anden markant AIF'er, byrådsmedlem Anders Bertel (S), der medbragte en hilsen fra Ulrik Wilbek (V), og i øvrigt beskrev Poul Erik Clausen som en terrier: lille, skarp, fræk til tider, og med en evne til at bide sig fast, til man når målet.

Byrådsmedlem Anders Bertel (S) (tv.) var blandt talerne og beskrev den nu tidligere Havredal-forstander Poul Erik Clausen (i midten) som en terrier: lille, skarp, fræk til tider og med en evne til at bide sig fast, til man når målet. Privatfoto: Knud Gaarn-Larsen

En bevæget Poul Erik Clausen takkede alle fremmødte, men sagde også, at han i disse coronatider savnede muligheden for også at sige ordentlig farvel til dem, hans hjerte i særlig grad banker for, nemlig eleverne på Havredal.

Den nye forstander, Mette Navntoft, havde også ordet og overrakte i den forbindelse de fremmødte fra sekretariatet hos Jysk Børneforsorg en gribetang, så de altid kan gribe de bedste af alle de mange ideer, Poul Erik altid er mand for at kaste op i luften.

Foruden de mange taler hyggede de fremmødte sig blandt andet med en lækker buffet med specialiteter fremstillet af råvarer fra skolens egen grøntsagsproduktion.

Annonce
Viborg For abonnenter

Roede knap 2000 kilometer på russiske floder og i Det Kaspiske Hav i specialbygget båd: Thomas Frank vil bevise, at der er en anden fortælling om vikingerne, end den man kender

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112 For abonnenter

Antallet af indbrud falder og falder i de officielle tal - men hos lokalpolitiet synes man, at det går den modsatte vej

Viborg For abonnenter

Klubben, der ikke skulle lukke alligevel: - Jeg var klar til at kæmpe til det sidste

Viborg

SVIF lukkede serie 6 med maner: Gamle legender indtog banen i festligt farvel

Rundt om Viborg

En del af arven gik til en koncert med Johnny Reimar: Der var dansktop-fest på plejecentret

Danmark

Kendisser på stemmesedlen har en fordel, men ingen nem genvej til valg

Rundt om Viborg For abonnenter

Borgerne har gjort et kedeligt område til en aktivitetspark: Nu skal alle herlighederne vises frem

Rundt om Viborg

Poul blev kåret som "årets helt" af borgerforeningen

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Viborg

Boliger renoveres og moderniseres for trekvart milliard: Alt sker inden for en radius af én kilometer

Erhverv

Det bliver ikke sagt med blomster: Derfor flygter blomsterhandlerne fra Interflora

Erhverv

Skal der bygges mere: Omstridt lokalplan for Kærvænget sendes nu i offentlig høring

Viborg FF For abonnenter

18 år, superligaspiller og på ungdomslandsholdet - men Viborg FF-teenager har ambitioner om meget mere

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

Annonce