Annonce
Viborg HK

Sæsonens Viborg HK-profil: Det er altid fedt at få ros

Anna Kristensen føler, at det har været helt naturligt med et skifte til Viborg, hvor hun er faldet rigtig godt ind i holdets rytme. Foto: Johnny Pedersen
Anna Kristensen havde en forrygende første sæson hos Viborg HK. Omgivelser og holdkammerater roser hende til skyerne, og det giver hende en god følelse.

Håndbold: Sæsonen 2019/2020 blev en fuldstændig vild sæson for den 19-årige målvogter Anna Kristensen.

Hun skiftede til Viborg HK, hvor hun så at sige kom, så og sejrede.

Hendes præstationer i Viborg-målet har kastet masser af ros af sig. Hun er kommet på sæsonens allstar-team, har fået topkarakteren 12 i folkebladets sæsonbedømmelse og er af læserne kåret som Årets Profil.

Annonce

I forbindelse med medaljeoverrækkelsen sidste lørdag fik hun selv lov til at sætte ord på sin første sæson hos VHK.

- Jeg havde nok ikke regnet med, at jeg skulle have så stor en rolle, som jeg har fået. Men det har bare virket naturligt at komme til klubben, og vi kom ind i en god stime, som har gjort det nemt at stå på mål, sagde Anna Kristensen.

Nummer to i afstemningen. Og en spiller, som også fik 12 i folkebladets bedømmelse var Kristina Jørgensen, som tilmed kender Anna Kristensen rigtig godt fra en fælles fortid i Skanderborg.

- Jeg havde store forventninger til Anna, inden hun kom. Jeg kan huske, at hun som U16-spiller var med i en U18-DM-finale, hvor jeg også var med. Og der afgjorde hun finalen, så vi vandt guld, så jeg tænkte, at hun nok skulle gøre det godt, sagde Kristina Jørgensen, som mener, at målvogteren har leveret så godt og så stabilt, at hun har fortjent al hæderen.

- Hun har klart været ligaens bedste målmand, sagde Kristina Jørgensen.

Hun pegede på, at samspillet mellem et godt forsvar og Anna Kristensen har været rigtig godt, og samtidig er det i hendes øjne en styrke, at Anna Kristensen er så rolig, som hun er.


Jeg kan huske, at hun som U16-spiller var med i en U18-DM-finale, hvor jeg også var med. Og der afgjorde hun finalen, så vi vandt guld, så jeg tænkte, at hun nok skulle gøre det godt

Kristina Jørgensen, Viborg HK


- Og så er hun helt vildt ydmyg. Hun knokler stadig på. Hun har stået en masse gode kampe, men hun ved godt, at det stadig kræver en masse hårdt arbejde, og det har hun leveret, sagde landsholdsspilleren.

Anna Kristensen er også selv kommet med omkring A-landsholdet, og hun er naturligvis glad for, at tingene er gået så godt for hende.

- Det er fedt at få ros, og det er fedt, at de andre på holdet er glade for mig. Jeg bruger jo meget tid sammen med dem, så det er godt, at de er glade for, at jeg er her, sagde hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce