Annonce
Rundt om Viborg

Søges: bestyrelsesfolk til forsamlingshus

Karup Kultur- og Forsamlingshus mangler folk til at arrangere fælles-begivenheder i huset. Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce

Karup: Det er ikke fordi, at han hurtigt render af pladsen. Men efter 30 år har Børge Johansen besluttet sig for at stoppe i bestyrelsen for Karup Kultur- og Forsamlingshus.

Derfor efterlyser den øvrige bestyrelse en afløser, som vil træde til, når forsamlingshuset på mandag holder generalforsamling. En generalforsamling, der i foråret - som så meget andet - måtte udskydes på grund af coronanedlukningen.

Børge Johansen har foruden at være kasserer i mange år stået for udlejningen af huset. Varetagelsen af disse poster er der ifølge formand Pia Dohn fundet folk til. Men der er generelt brug for flere, som vil arbejde med blandt andet at iscenesætte arrangementer i forsamlingshuset.

Pia Dohn og resten af bestyrelsen for Karup Kultur- og Forsamlingshus arbejder blandt andet med et større ombygnings- og udvidelsesprojekt for huset. Foto: Morten Dueholm

Karup Kultur- og forsamlingshuset er udover udlejning til foreninger, møder, fester og andet privat kendt for selv at arrangere kulturbegivenheder - fra fællessang og koncerter til vinsmagninger.

Generalforsamlingen på mandag holdes i øvrigt sammen med forsamlingshusets støtteforening, og her er der også brug for flere kræfter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

VFF sætter sig tungt på førstepladsen - slår Silkeborg i topopgør

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce