Annonce
Navne

Sølvsten Biler fejrer to 25 års jubilæer

Leo Brask Christensen og Thomas Therkildsen har haft 25 års jubilæum hos Sølvsten Biler. Pressefoto
Annonce

Viborg: Sølvsten Biler kunne i sidste uge fejre hele to jubilarer - teknisk rådgiver Leo Brask Christensen og reservedels- og tilbehørsrådgiver Thomas Therkildsen.

- Grundet corona-restriktioner har vi valgt at vente med at fejre Thomas og Leo, til det igen var muligt at byde kollegaerne på lidt godt fra grillen, fortæller direktør Steffen Christensen i en pressemeddelelse, hvor han fortsætter:

- Begge medarbejdere er dedikerede og har stor betydning for vores virksomhed, derfor var det også på sin plads at vente med at fejre dem, til situationen ville tillade det.

Leo Brask Christensen blev ansat som mekaniker den 8. maj 1995 og har siden 1997 været teknisk rådgiver med Volkswagen som speciale.

- Leo er yderst grundig, dedikeret og en dygtig tekniker med en enorm viden og erfaring. Hans evner inden for diagnosticering og komplekse problemstillinger er i særklasse, siger direktør Steffen Christensen.

Leo Christensen udmærker sig ikke kun som teknisk rådgiver, han er også uddannet inden for højvoltsteknologi, der sikrer korrekt service og reparation af de komplekse hybrid- og elbiler. Leo Christensen har en stor rolle i uddannelsen af virksomhedens lærlinge, hvor han medvirker til, at Sølvsten Biler får udlært velkvalificerede mekanikere.

I sin fritid beskæftiger Leo sig ligeledes med mekanik - særligt ældre Volkswagen - og derudover er Leo aktiv med både løb, vandring og cykling.

Annonce

Kæmpe ekspertise

Thomas Therkildsen kunne den 1. marts fejre sit 25 års jubilæum hos Sølvsten Biler, hvor han i alle år har haft sit virke som reservedels- og tilbehørsrådgiver.

- Thomas er en særdeles dygtig og ihærdig medarbejder med en udpræget ordenssans og styr på tingene, siger Steffen Christensen og fortsætter:

- Han besidder en kæmpe ekspertise og yder altid den bedste service for vores kunder. Derudover er han en stærk sparringspartner og højt respekteret blandt kollegaer og samarbejdspartnere.

Thomas er i sin fritid aktiv i løbefællesskabet Vexa HLM Running, mens han også er en aktiv del af det lokale foreningsliv, hvor han blandt andet sidder i sponsorudvalget hos Viborg Svømmeklub og er med i haludvalget til Viborgs nye svømmehal.


Begge medarbejdere er dedikerede og har stor betydning for vores virksomhed, derfor var det også på sin plads at vente med at fejre dem, til situationen ville tillade det.

Steffen Christensen, direktør Sølvsten Biler
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Noget om at folde sig ud

Viborg

Nærværende ledelse er afgørende

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce