Annonce
Rundt om Viborg

Søndagens gudstjenester holdes i det fri

Noas Ark og regnbuen er klar til dåbstræffet i kirkerne i Rødding og Løvel. Privatfoto
Annonce

Rødding/Løvel: Gudstjenesterne i morgen, søndag, i både Rødding og Løvel rykker ud i det fri. Det er nemlig tiden for det såkaldte dåbstræf i de to kirker. Ved gudstjenesterne, som holdes i Rødding klokken 10.30 og Løvel klokken 14 uddeles der dåbsbibler til de børn, der blev født i 2016 og døbt i en af kirkerne.

Børnene har fået en særlig indbydelse til gudstjenesterne. Det drejer sig om 16 børn i Rødding og 12 i Løvel, fortæller sognepræst Niels-Peter Jacobsen.

- Alle andre børn og voksne er selvfølgelig også velkomne. De får ikke en børnebibel med hjem, men et par gode fortællinger fra bogen skal de nok få, fortæller Niels-Peter Jacobsen.

Der må ikke være så mange i kirkerne for tiden, men ved at flytte ud i det fri undgår man at løbe på loftet over antal deltagere. I Rødding skal man være i præstegårdshaven lige neden for kirken. I Løvel foregår det i den nyanlagte Lutherhave lige uden for kirkediget. Begge steder medvirker kirkens børneklub. Deltagerne skal bare møde op ved kirken, så er det nemt at finde det rigtige sted, hvis man går efter regnbuen, der er sat op.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Caféansat blev stukket med køkkenkniv i halsen - men er nu uden for livsfare

Viborg

LOF sætter morgensangen i system

Sport

Fisker forlænger med Viborg HK: - Specielt at være den ældste på holdet

Annonce