Annonce
Sport

Sønderjyske var til at lege med: Bjerringbro-spillere fik pludselig en tro på tingene

BFH-spillerne fandt i løbet af halvlegen ud af, at man godt kunne være med mod Sønderjyske. Arkivfoto: Morten Dueholm
Det var med hiv og sving, at Bjerringbro FH på overraskende vis fik sejren med hjem fra Sønderjyske. Træner Jesper Bangshøi havde også lidt svært ved at sætte ord på sejren.

Aabenraa: Folkebladet fangede kort efter slutfløjtet træner Jesper Bangshøi, der stadig ikke havde fået pulsen og armene ned. Han havde samtidig lidt svært ved at sætte ord på, hvad det var, han lige havde været vidne til.

Bjerringbro FH havde i det meste af kampen haft godt styr på Sønderjyske, men smed føringen med tre minutter igen. Men så scorede BFH to mål til sidst og vandt kampen.

- Vi var vist lige igennem hele følelsesregisteret her til sidst. Super fight af pigerne, der spillede rigtig disciplineret og stod godt i forsvaret. Og så lukkede Stine (Broløs) samtidig rigtig godt af nede i målet, sagde Jesper Bangshøi, der tydeligvis var blevet hylet lidt ud af fatning af den overraskende sejr.

Hvordan kan det så overhovedet lade sig gøre, at BFH kan slå storfavoritten?

- Det er et godt spørgsmål. Vi vidste jo godt, at vi stod over for et rigtig godt hold, men i løbet af første halvleg fik pigerne en tro på tingene. Vi fandt ud af, at vi altså sagtens lege med mod Sønderjyske, sagde træneren.

Det var også tydeligt inde på banen, at spillerne havde en tro på, at det kunne lade sig gøre. Selvom der blev begået fejl mod slutningen af kampen, havde spillerne hele tiden troen på egne evner. Derfor frygtede BFH heller ikke at tage målvogteren ud og spille syv mod seks, selvom det betød, at Sønderjyske ville få chancen for et gratis mål, hvis BFH smed bolden væk.

Mod slutningen var flere spillere også trætte, men nogle spillere tog et ekstra stykke arbejde på sig.

- Jeg skulle måske have skiftet lidt mere ud i løbet af kampen, men i kampens hede kan det godt være lidt svært, og vi var også ramt på ressourcerne. Men det lykkedes jo heldigvis det hele. Og så havde vi også det fornødne held til sidst, sagde Jesper Bangshøi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Sigtelse: Psykisk syg forsøgte at dræbe med en 30 centimeter lang køkkenkniv

Navne

Tidligere byrådsmedlem for SF er død

Viborg

Leder af Viborg-bosted efter voldsomt knivstikkeri: - Det kom helt ud af det blå

Annonce