Annonce
Debat

Samarbejde og fair play til Silkeborg sygehus

Teresa Jørgensen
Annonce

Læserbrev: Til Thue Grum Svendsen, kandidat til regionsrådet for SF.

Der er mange silkeborgensere, der gerne så et bedre samarbejde mellem hospitalerne i den midterste enhed. Imidlertid kan man høre på medarbejderne, at Janteloven har været voldsom mod Silkeborgs succes, og i aviserne kan vi se at både direktionen, hospitalsledelser og medarbejdere på de større hospitaler (desværre inkl. Viborg) har udtalt sig meget negative og nedladende om sygehuset i Silkeborg, skønt det foruden præmieringer som landets bedste også er præmieret for det mest arbejdssomme.

Det forlyder, at alle hospitaler i landet har været på besøg i Silkeborg for at se, hvordan de gør – undtagen hospitalerne i Region Midtjylland!

Det er et stort ledelsesproblem, at en sådan holdning og tale får lov til at ødelægge samarbejdet mellem hospitalerne, og specielt er det et problem, når den øverste ledelse går i spidsen herfor.

Vi er helt enige om, at ”koncerndirektøren har nærmest udviklet sig til den vigtigste politiker i regionen, mens adskillige politikere mere er embedsmænd end politikere.”


Vi er helt enige om, at ”koncerndirektøren har nærmest udviklet sig til den vigtigste politiker i regionen, mens adskillige politikere mere er embedsmænd end politikere.”


Jeg konstaterer også med tilfredshed, at du anerkender, at Silkeborg er haltet langt bagefter ved tildeling af udvidelses- og vedligeholdelsesmidler. Så det er forhåbentligt sidste gang, vi ser en SF’er stemme for et ti-årigt vedligeholdelsesbudget med 0 kroner til Silkeborg og 3-ciftere millionbeløb til alle andre hospitaler.

Vi er også helt enig om, at akutklinikkerne skal styrkes. Silkeborgenserne blev lovet, at Akutklinikken skulle kunne se på 80% af den gamle skadestue, men den er nu reduceret til en ”plasterklinik”.

Vi vil alle holde dig op på, at du ikke vil reducere de akutte medicinske patienter i Silkeborg, som vi er glade for du støtter.

Silkeborg sygehus har været udsat for det, der i pressen kaldes ”den største forvaltningsskandale”. SF har desværre bakket op om direktionens handlinger, skønt jeres spidskandidat burde kunne gennemskue sagen.

Hvis dine udtalelser holder stik, ser vi alle i Silkeborg frem til et godt samarbejde med SF, som er positiv indstillet over for Silkeborg, hvilket ikke er set siden Bente Nielsens dage. Hun er savnet i Silkeborg.

Lad os sammen få ændret forholdene omkring samarbejdet, omtalen af hinanden og ”koncerndirektøren, der har udviklet sig til den vigtigste politiker i regionen”.

Jeg vil med glæde tage imod en invitation til en kop kaffe, når coronaen tillader dette.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
USA

Følg med live: Trump har forladt Det Hvide Hus - snart skal Biden indsættes som USA's næste præsident

Annonce