Annonce
Bjerringbro

Samarbejde om udflugter fik fin premiere

En del af deltagerne i den første fællesudflugt klar til at kigge på Street Art malerier i Brande. Pressebillede
Det nye samarbejde i Bjerringbro mellem Oasen, Danske Seniorer og Ældresagen omkring udflugter fik en flot premiere i sidste uge.

Bjerringbro: Med en dagtur til Brande, Uhre Kirke, Uhre Naturpark og Hampen Sø indledte Oasen, Danske Seniorer og Ældresagen i Bjerringbro samarbejdet om udflugter og det fik en fin begyndelse.

De tre arrangører og deltagerne kunne glæde sig over en fin service fra Ans Busser, hvor man havde bestilt en såkaldt sænkebus.

Der var tale om en madpakketur, som faldt i de godt 30 deltageres smag, og i bussen blev der lavet kaffe og the, og udleveret sodavand til maden.

I Brande gik man en tur for at se de berømte gavlmalerier og sluttede på Torvet med de helt usædvanlige og fantastiske 3-D Street Art malerier.

Desuden bød opholdet i Brande på et spændende besøg i kulturcentret Remisen, hvis historie blev gjort meget levende for de besøgende.

Turen bød også på besøg i Uhre Kirke, der har en meget usædvanlig og farverig udsmykning, som gav anledning til megen snak.

Hjemturen bød overraskende på et busstop og mulighed for at se det store felt af cykelryttere fra Post Danmark Rundt komme susende forbi.

Chaufføren valgte at lade hjemturen gå over Vrads med betagende kig til lyngheden.

Tirsdag 24. september arrangeres en Løvfaldstur til Moesgaard og torsdag 14. november besøges Silkeborg College, hvor deltagerne kan prøve en tre retters menu, der tilberedes af unge med en kok i maven.

23. januar er der tur til Ebeltoft med besøg i Bøgehøj Storcenter. Det fælles udflugtsprogram slutter den 12. maj med et besøg i Juelsminde og på Glud Museum.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Fra druk til dedikation: - Jeg vil hellere trues med en ni millimeter Glock end have den besked igen

Viborg

Haveejere vil være selvforsynende

Annonce