Annonce
Debat

Sammenhængende politik?

Niels Dueholm Foto: Morten Pedersen

Læserbrev: Det kan da nok være, at en lille bemærkning om "Sammenhængsmodellen" i forbindelse med et interview i anledning af vedtagelsen af vores Arbejdsprogram 2022-2025, suppleret med et indlæg om samme model set i borgerperspektiv, har fået politiske med- og modspillere til tastaturet.

Sammenhængsmodellen får en næsten hellig betydning og magisk kraft, kan jeg forstå.

Lad mig i forlængelse af reaktionerne slå følgende fast:

Annonce

Vi har fra socialdemokratisk side været med i tilblivelsen af modellen og arbejder ud fra ønsket om sammenhæng i tingene.

Jo mere, jo bedre - det er såmænd hovedbudskabet fra vores side.


Hvem ønsker ikke sammenhæng? Næppe nogen - enhver kommune med respekt for sig selv ønsker at øge sammenhængs-kraften.

Niels Dueholm, borgmesterkandidat for Socialdemokratiet.


Omvendt er vores holdning, at Sammenhængsmodellen først og fremmest er en model, som vi bruger i det daglige politiske arbejde - i den kommunale administration og ud i yderste led hos de kommunale medarbejdere. Her er det især vigtigt, at man som medarbejder ”på gulvet” og almindelig borger mærker en forskel, og det er der, vi vil have vort øgede fokus.

Vi ønsker, at den enkelte borger i hele kommunen på langs og på tværs oplever en sammenhæng i hverdagen.

Drillende kunne jeg spørge: Hvem ønsker ikke sammenhæng? Næppe nogen - enhver kommune med respekt for sig selv ønsker at øge sammenhængskraften.

Og til beroligelse til de der måtte være i tvivl - vi bakker op om sammenhæng i tingene, og dermed også ”Sammenhængsmodellen”.

Lad os så komme videre med de egentlige udfordringer og problemstillinger, som optager hhv. borgere, ansatte i kommunen samt udfordringerne på de vigtige velfærdsområder.

Vi vil sammen skabe sammenhæng på tværs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF-træner tripper efter at komme i sving - har en måned til at finpudse og skærpe superligaholdet

Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Annonce