Annonce
Kultur

Sammenholdet skal styrkes i lokal fodboldklub

Henrik Nordmand Rasmussen, der er medlem af sponsorudvalget hos Bjerringbro IF (i midten) tager imod check fra centerdirektør Kåre Skorstengaard Nielsen og kunderådgiver Tina Bundgaard Christensen. Privatfoto
Bjerringbro IF søger penge for at sikre at ungdomsspillere fastholdes, når de bliver seniorer.

Bjerringbro: Der skal arbejdes på at styrke sammenholdet hos Bjerringbro IF Fodbold. Klubben er i dag delt op i en ungdomsafdeling og en seniorafdeling, og denne opdeling vil klubben gerne gøre noget ved.

Derfor har foreningen søgt om og fået tildelt fondsmidler, der skal hjælpe med denne proces, og det er Andelskassen i Viborg, der har valgt at give den lokale fodboldklub 5000 kroner fra deres lokallånspulje.

- Klubben har nedsat et sportsudvalg, som skal tage sig af sammenholdet i klubben. Vi har brug for at arbejde mere med overgange, så vi ikke mister de gode unge mennesker, når de går fra ungdom til seniorfodbold, fortæller René Jørgensen, der er medlem af det nye sportsudvalg hos BIF.

Klubben har i alt søgt om 15.000 kroner, og med denne første donation er man godt på vej.

- Vi har brug for flere initiativer og kræfter for at gøre mere for de unge mennesker, så de fastholdes i de sunde fritidsaktiviteter og det fællesskab, som er i klubben. Vi har allerede gjort en indsats for at få flere piger til at spille fodbold, og den indsats er godt på vej, fortæller René Jørgensen.

Klubben har derfor nu 103 piger og 416 drenge, som spiller fodbold fordelt på 38 pige- og drengehold.

- At have fået flere piger til at spille fodbold gør også noget ved fastholdelsen i klubben. Det giver noget til sammenholdet, når vi både har piger og drenge i klubben samtidigt, siger René Jørgensen.

Pengene skal helt specifikt bruges til at afholde sociale- og sportslige aktiviteter for, og klubben inddrager piger, drenge, unge som ældre.

- Ligeledes vil vi gerne gennem nogle aktiviteter inddrage spillerne i nogle af de tanker, som sportsudvalget gør sig omkring udvikling af spillere, men specielt omkring udvikling af trænere, under arbejdstitlen "Hvordan får vi udviklet fremtidens trænere – hvad har vi brug for at de skal kunne?", forklarer René Jørgensen.

- Vi er glade for at kunne bidrage med midler fra lokallånspuljen til Bjerringbro IF. Vi oplever via vores kunder i Bjerringbro-området, at foreningen er i en sund udvikling og har et stigende medlemsantal. Med midlerne fra lokallånspuljen vil vi gerne vise vores opbakning til lokalområdet. Vi anser Bjerringbro for at være en del af vores markedsområde og har et ønske om at øge vores markedsandel i området. Ikke mindst derfor er det dejligt at kunne bakke op om foreningen og medvirke til, at Bjerringbro- området også bliver et endnu mere attraktivt sted at bo, siger Kåre Skorstengaard Nielsen fra Andelskassen i Viborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce