Annonce
Rundt om Viborg

Sammenlægning: Tandlægeklinik i Karup lukker

Tandlæge Martin Quist Olesen (tv.) har solgt sin klinik i Frederiks, men fortsætter som ansat tandlæge hos Smil med Østergaard. Arkivfoto: Morten Dueholm
En stor Skive-baseret tandlægevirksomhed har købt Martin Quist Olesens tandlægepraksis i Frederiks og lægger næste år sin klinik i Karup herunder.
Annonce

Frederiks/Karup: Et af landets største, privatejede tandlægeklinikker, Smil med Østergaard, overtager fra det kommende årsskifte Martin Quist Olesens klinik i Frederiks.

I foråret 2021, sandsynligvis den 1. maj, lægges Smil med Østergaards klinik i Bredgade i Karup så ind under Frederiks-klinikken i Jernbanegade.

Det oplyser Heini Østergaard, der sammen med sin tandlægehustru, Nadia Østergaard, ejer og driver Smil med Østergaard. Virksomheden har sin største klinik i Skive, men driver også en tandlægeklinik i Roslev i Salling. Ejerparret bor for øvrigt selv i Viborg.

Om et halvt års tid skal karupboere, der plejer at komme i den lokale tandlægeklinik, altså til Frederiks. Men de kan formentlig beholde den samme tandlæge, idet Jørn Borup og det øvrige personale fra Karup-klinikken, som i flere år har hørt under Smil med Østergaard, flytter med til Frederiks.

Tandlæge Martin Quist Olesen fortsætter i Frederiks efter overdragelsen. Det samme gør hans kone, Mie Jensen, der er tandplejer.

I forbindelse med at personalet fra Karup flytter til Frederiks, bliver der brug for mere plads her, og derfor bygger den nye klinikejer, Smil med Østergaard, 200 kvadratmeter til i Jernbanegade. Arkivfoto: Morten Dueholm


At vi er så store, som vi efterhånden er blevet, har aldrig været et mål i sig selv. Til gengæld er det et faktum, at der netop på grund af vores størrelse er mange fordele

Smil med Østergaard


Med sammenlægningen af de to klinikker bliver brug for mere plads, og derfor er Smil med Østergaard i gang med at planlægge en udvidelse på 200 kvadratmeter i Frederiks. En naboejendom i Jernbanegade er allerede erhvervet til nedrivning. Heini Østergaard regner med, at nybyggeriet kan begynde først i det nye år.

Annonce

Fordele ved stordrift

Smil med Østergaard beskæftiger i alt omkring 70 ansatte, størsteparten i Skive, hvor man for nogle år siden lagde fire klinikker sammen til én.

Personalet i tandlægeklinikken i Frederiks fortsætter, selv om tandlæge Martin Quist Olesen (yderst th.) har solgt til Smil med Østergaard. Arkivfoto: Morten Dueholm

På sin hjemmeside, hvor der oplyses om opkøbet i Frederiks og sammenlægningen med Karup-klinikken, skriver Smil med Østergaard om sig selv og vokseværket:

"At vi er så store, som vi efterhånden er blevet, har aldrig været et mål i sig selv. Til gengæld er det et faktum, at der netop på grund af vores størrelse er mange fordele. Dels for vores patienter, dels for vores ansatte. Vi kan til enhver tid tilbyde vores patienter topprofessionel behandling, fordi vi helt reelt råder over mange specialer. Dernæst fremstår vi som arbejdsplads attraktiv for nuværende og kommende medarbejdere. Både i forhold til videreuddannelse, fleksibel arbejdstid og i forhold til den positive dynamik, der altid er i et større arbejdsfællesskab".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce