Annonce
Viborg

Samson-nyhed på stor landbrugsmesse

Samson nye gyllesprederserie præsenteres i Tyskland i november. Pressefoto

Viborg: Når den store landbrugsmesse Agritechnica 2019 afholdes i Hannover i november, vil landbrugsmaskinevirksomheden Samson fra Viborg præsentere en helt ny gyllevognsserie - Samson GT.

Vognen adskiller sig fra den nuværende PG II-serie ved at være specifikt tilpasset behov, som efterspørges i lande som Tyskland og Frankrig, men vil også kunne anvendes i Danmark.

I modsætning til PG II kan Samson TG maksimalt udstyres med 3,8 ton lift, som dog lader sig kombinere med langt de fleste af Samsons førende redskaber. Generelt har der i udviklingen været fokus på en lav totalvægt og et mere tilpasset tilbud af ekstra optioner. Samson TG lanceres i versioner på 18 og 20 kubikmeter.

Samson TG egner sig godt til brug for kørsel med biogasgylle eller gylle fra klimavenlige staldsystemer, hvor gyllebeholdere er overdækkede og monteret med sugestuds for at minimere kvælstoffordampning og spild af gylle. Samson TG kan via ejektorsystemet nemlig gøre brug af samme andockstationer, som de lastbiler, der henter og bringer biogasgylle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce