Annonce
Viborg

Sandheden i rød optik

Annonce

Læserbrev: I Kristeligt Dagblad 5. november bragtes et indlæg af sognepræst Sørine Gotfredsen om begrebet sandhed. Heri refererede hun en udsendelse på P1, hvori en Trump-vælger blev interviewet, og hvortil SF’s Karsten Hønge udbrød: ”Men mener du ikke, at sandheden findes?” i stor forbløffelse over, at man kan finde på at stemme på en mand, der så åbenlyst kan finde på at lyve. Så vidt Sørine Gotfredsen.

Vi kan da godt deltage i selve hr. Hønges undren, men jeg undrer mig nu mest over, at netop Hønge undrer sig. For er der nogen, der gør brug af snyd og bedrag i dansk politik, er det jo netop Hønge.

I sommeren 2019 deltog han i EU-valget samtidig med, at han var opstillet til Folketinget idet han højtideligt svor, at blev han valgt til Europa-Parlamentet, ville han droppe sit folketingsmandat. Men nej. Straks efter sit valg til EU droppede han sin plads der og overlod den til en partikammerat, hvis sandsynlighed for at blive valgt stod betydeligt svagere. I sandhed ikke en person, som tænksomme mennesker vil købe en brugt bil af!

Nu til den hjemlige politiske andedam. Her erklærer Mette Nielsen, at hun vil være såvel socialdemokraternes spidskandidat som borgmester i Viborg Kommune og kandidat til Folketinget, idet hun frejdigt erklærer sig fuldt i stand til at bestride begge jobs samtidig.

Nu er spørgsmålet: Vil hun lave en ”Karsten Hønge”, eller tror hun virkeligt på, at Viborg Kommunes borgere vil nøjes med en borgmester på halv tid, men bevares - til fuld løn?


Nu er spørgsmålet: Vil hun lave en ”Karsten Hønge”, eller tror hun virkeligt på, at Viborg Kommunes borgere vil nøjes med en borgmester på halv tid, men bevares - til fuld løn?


Noget tyder på, at socialister af enhver art bakker op om Mark Twains ord, at ”Sandheden er det dyrebareste vi ejer - lad os derfor spare på den!”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Mand dømt for groft hjemmerøveri i Skals: Vækkede 88-årig, slog hende og sprøjtede hårlak i ansigtet på hende

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Viborg FF

Lyt med: Nyt podcastformat - VFF-update - om ansættelsen af Lars Friis og VFF's transfervindue

Alarm 112 For abonnenter

Bordelrøveren havde flere skumle planer i tankerne: Ville begå hjemmerøveri mod ældre rigmænd i Overlund

Annonce