Annonce
Rundt om Viborg

Sangforening fejrer de første ti år

Fly Sangforening fejrer de første 10 år som forening ved at synge blandt andet Aakjær-sange for borgerne her i Fly Kirke. Arkivfoto: Rune Feldt-Rasmussen
Annonce

Fly: Fly Sangforening kan fejre 10 års jubilæum i år, og foreningen arrangerer i den forbindelse en jubilæumsaften med musik og en lille traktement.

Det kommer til at foregå den 8. april - først med sang i Fly Kirke og efterfølgende med et traktement i Fly Forsamlingshus lige over for kirken.

- Vi synger nogle sange af Aakjær og andre gode sangskrivere fra den danske skatkiste, fortæller korlederen for Fly Sangforening, Allan Karlsen i en mail.

Sangforeningen blev stiftet i 2008 med det formål at synge glade sange, og der har stabilt været omkring 20 medlemmer i foreningen med et lille frafald undervejs på grund af sygdom og dødsfald. Mange har dog været med fra begyndelsen, og der kommer jævnligt nye med i koret, og det udjævner det frafald, der er, fortæller han.

Musik og korledelsen klarer man selv med hjælp fra fra egne medlemmer. - Vi vil gerne give alle borgerne mulighed for at høre noget af det, vi godt kan lide at synge, og derfor har vi besluttet at prøve med dette arrangement, skriver Allan Karlsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce