Annonce
Erhverv

Satser 600.000 på frække erotiske overraskelser

Kristoffer Hjerrild var med i "Løvens Hule" med firmaet L'amourbox, som Mia Wagner investerede i. Foto: Flemming Krogh
Mia Wagner investerede sammen med Jan Lehrmann i Løvens Hule 600.000 kroner hver i virksomheden L’Amourbox, der på abonnementsbasis leverer overraskelsespakker med sexlegetøj.
Annonce

VIBORG: - Jeg kunne med det samme mærke, at Kristoffer var en god fyr.

- Jeg kunne godt lide ham, og for mig er personen det allervigtigste, når jeg skal beslutte mig for en mulig investering. Jeg stoler på ham, og jeg er sikker på, at han kan løfte opgaven. Han virkede dedikeret og dybt engageret med et stort branchekendskab efter at have arbejdet med projektet i syv år. Det var tydeligt for mig, at han kender sine kunder, og han dokumenterede, at han var god til at lytte, så ja, jeg fornemmede straks, at fundamentet var på plads.

Mia Wagner er fra sin plads som den eneste løvinde i det populære "Løvens Hule" på DR TV for alvor trådt ind på den danske scene for iværksætteri.

Hun konstaterer, at Kristoffer Hjerrilds pitch gik godt, da han besøgte løverne i et forsøg på at skaffe nye midler til at udvikle sin virksomhed. Mia Wagner kunne godt lide hans ide, og det samme kunne Jan Lehrmann, så manden bag L’Amourbox gik hjem med 1,2 mio. kroner.

- Jeg er sikker på, der venter en usædvanlig god businesscase i dette selskab. Kristoffer har dokumenteret proof of concept, som vi kalder det, og jeg er overbevist om, at der er et stort uforløst potentiale i L’Amourbox.

- Jeg ved godt, at markedet er styret af den etablerede succesvirksomhed Sinful, som er en tung spiller og en godt etableret aktør på markedet, men jeg er sikker på, at der er plads til en mere. Og så vil jeg sige, at en af mine styrker i denne sammenhæng er, at jeg er kvinde, for vi skal i høj grad kommunikere til kvinder, og det ved jeg en del om, hvordan man gør, påpeger Mia Wagner.

Mia Wagner investerede 600.000 kroner og fik en ejerandel i L’Amourbox på 12,5 procent. Konceptet består af et abonnement, som giver adgang for kunden til hver anden måned at modtage en boks med sexlegetøj inden for et særligt tema.

Annonce

Box med sexlegetøj

- Hvis man er lidt nysgerrig og gerne vil prøve noget nyt, kan det som forbruger være lidt overvældende at gå ind på en almindelig sexshop, hvor der eksempelvis er tusindvis af vibratorer, som alle sammen har fem stjerner. Det kan være svært at navigere i som forbruger, sagde Kristoffer Hjerrild, da han fremlagde sin forretning.

Han søgte ud over midler hjælp til at vokse sin forretning, og Mia Wagner fremhæver den forretning, som Kristoffer Hjerrild allerede har skabt.

- Kristoffer har solid erfaring med webudvikling, og jeg kan bidrage med min erfaring til at udbygge en abonnementsforretning, som er det, L’Amourbox har brug for nu, siger Mia Wagner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Mand dømt for groft hjemmerøveri i Skals: Vækkede 88-årig, slog hende og sprøjtede hårlak i ansigtet på hende

Erhverv

En god showcase i en svær tid: Samarbejde har fået flere akademikere i job

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Alarm 112 For abonnenter

Bordelrøveren havde flere skumle planer i tankerne: Ville begå hjemmerøveri mod ældre rigmænd i Overlund

Viborg FF

Lyt med: Nyt podcastformat - VFF-update - om ansættelsen af Lars Friis og VFF's transfervindue

Annonce