Annonce
Sport

Scorede sit første mål i weekenden - nu forlænges kontrakten

Shelove Achelus scorede sit første mål for VFF i weekenden. Det fejrede han på akrobatisk vis. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg FF har forlænget aftalen med offensivspilleren Shelove Achelus med et år, således at den udløber næste sommer. Derudover er der i den nye kontrakt en option på yderligere et år.
Annonce

Fodbold: I lørdagens opgør mod HB Køge scorede Viborg FF's Shelove Achelus sit første mål i den kløvegrønne uniform, og nu kan den haitianske offensivspiller endnu en gang tillade sig at række armene i vejret. Han har nemlig forlænget sin kontrakt med VFF med et år og med en option på et år mere.

- Jeg er meget glad for at være i Viborg, og jeg føler mig som en del af en stor familie her. Jeg har lært rigtig meget af vores dygtige trænere, og jeg håber på, at jeg kan fortsætte med at forbedre mig, så jeg kan hjælpe holdet med mål og flere sejre, siger Shelove Achelus til klubbens hjemmeside.

Sportschef Jesper Fredberg klapper ligeledes i hænderne over den nye aftale.

- Shelove er en spiller, der på sin fodbolduddannelse stadig er ung og har meget at lære, men han er er inde i en god udvikling, så vi er selvfølgelig glade for fortsat at have papir på hinanden. Han har vist nogle fine takter, og vi håber på, at vi sammen kan løfte ham til næste niveau, så han kan bide sig endnu tættere på holdet, fortæller han.

Shelove Achelus kom til Viborg FF i sommer, og han står noteret for otte kampe og en enkelt scoring for klubben.


Jeg er meget glad for at være i Viborg, og jeg føler mig som en del af en stor familie her. Jeg har lært rigtig meget af vores dygtige trænere, og jeg håber på, at jeg kan fortsætte med at forbedre mig, så jeg kan hjælpe holdet med mål og flere sejre.

Shelove Achelus
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce