Annonce
Livsstil

Se billederne: Jyllands dyreste villa er sat til salg

Villaen er beliggende tæt på Kolding Fjord og på skoven og har desuden fået etableret en svømmepøl. Foto: Home Kolding Åpark
Jyllands dyreste hus ligger i Kolding og er netop blevet sat til salg til en pris på 30 millioner kroner. Det skriver boliga.dk.
Annonce

Jyllands dyreste hus er netop blevet sat til salg, og det har adresse i Kolding. Nærmere bestemt ligger det på Fjordvej 159 og har udsigt til store dele af Kolding Fjord.

Schäfferhuset, som huset også kaldes, er fra 1909 og ligger på en næsten 1,7 hektar stor skovgrund ved Kolding Fjord og har en udbudspris på 30 millioner kroner. Med den pris sniger det sig op allerøverst på listen over de dyreste huse til salg i det jyske side om side med en villa på Marselisvej i Aarhus.

Villaen har over 440 kvadratmeter bolig fordelt på 13 rum og har - ifølge salgsmaterialet fra ejendomsmægleren Home Kolding Åpark, der har liebhavervillaen til salg - en romantisk bondehusstemning.

I dag er den brostensbelagte gård blevet opgraderet med en svømmepøl, og der hører også en strandgrund med bro og badehus til villaen. Med til ejendommen hører også et stykke af den omkringliggende skov.

Villaen på Fjordvej har tidligere været ejet af Kolding-milliardæren Flemming Skouboe og blev senest i 2007 solgt til Brandtex-arvingen Jeanette Starup Petersen. Foto: Home Kolding Åpark
Annonce

Tidligere ejere

Villaen blev senest solgt i 2007. Dengang var det Brandtex-arvingen Jeanette Starup Petersen, som købte fjordvillaen til en pris på 24 millioner kroner.

Starup Petersen-familien solgte i 2005 tøjkoncernen Brandtex til kapitalfonden EQT for 1,6 milliarder kroner, og familien optræder som nummer 49 på Berlingske Nyhedsmagasins Top 50-liste over de rigeste familier i Danmark. På plads nummer 39 på samme liste ligger Flemming Skouboe, som har skabt sin formue på LM Glasfiber, der sælger vindmøllevinger, og som var den tidligere ejer af villaen.

Foto: Home Kolding Åpark
Foto: Home Kolding Åpark
Foto: Home Kolding Åpark
Foto: Home Kolding Åpark
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Lommetyv på spil ved ishuset: Politiet opfordrer til ekstra opmærksomhed i sommerlandet

Annonce