Annonce
Danmark

Se Danmark: Danseopvisningen med æbleskiver og gløgg

Randers: Ni piger fra Randers Ungdomsskole dansede hiphop for de ældre på Vorup Plejecenter. Foto: Annelene Petersen
Som læsernes øjenvidner i Danmark vest for Storebælt er avisens fotografer hver dag på farten for at fortælle historier med deres kameraer. Se nogle af deres bedste billeder i dette daglige fotogalleri.
Annonce

Randers: Ni danseglade piger fra Randers Ungdomsskole var forleden forbi Vorup Plejecenter, hvor de satte fut i julestemningen med hiphop for beboerne. Fotojournalist Annelene Pedersen var med og fortæller i ord og billeder om de initiativrige piger og deres oplevelse på plejecentret.

Hammelev: I 1784 købte Hans Boysen Tørning Mølle. Herefter drev Hans og siden hans efterkommere møllen til den sidste døde barnløs i 1945.I vandmøllens levetid har vandets kraft fra Tørning Å været brugt til at male korn, efterbehandle tekstiler samt fremstille glas, foderkager og blikplader. Tørning Mølle malede korn helt frem til 1975, hvorefter bygningerne blev fredet. Nu ejes møllen af den selvejende institution Tørning Mølle. Stedet er blevet en turistattraktion, og bruges til teater, koncerter, fester og møder. Foto: Jacob Schultz
Padborg: Åbent hus i skaterhallen i Padborg. Foto: Claus Thorsted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce