Annonce
Viborg FF

Se den igen - direkte debat om banen på Energi Viborg Arena og Viborg FF's træningsfaciliteter

Har Viborg FF træningsfaciliteter på superliganiveau? Skal der etableres hybridgræs på Energi Viborg Arena? Se det direkte debatprogram om Viborg FF's faciliteter og banen på stadion, hvor udfordringerne blev diskuteret.

Fodbold: Vintertræningen for VFF er rykket til Liseborg, da kunstgræsbanen ved klubhuset på Rughavevej ikke er god nok. Træningsbanerne samme sted har bestemt ikke altid fået rosende ord med på vejen – sidst i efteråret blev Viborg uheldigt bemærket for at have et alt andet end poleret græstæppe på Energi Viborg Arena.

2020 var et år, hvor VFF sportsligt satte kurs mod Superligaen - men har VFF de faciliteter, som klubben skal benytte til træning og kamp nu også superliganiveau?

Hvad skal der til for at få faciliteterne på superliganiveau? Og hvordan kommer vi derhen? Er fremtiden måske en slidstærk hybridbane på Energi Viborg Arena?

Disse problemstillinger blev torsdag eftermiddag vendt i en direkte debatudsendelse på viborgfolkeblad.dk

Du kan gense udsendelsen ovenfor.

I udsendelsen deltog Viborg FF's sportschef, Jesper Fredberg, formanden for Viborg Kommunes kultur- og fritidsudvalg, Mads Panny, og Ole Brandt, sekretariatschef for Kultur og Udvikling.

Sportsredaktør Danni Kristensen var ordstyrer, og stillede blandt andet nogle af de spørgsmål, som læserne havde stillet på forhånd.

Udsendelse
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ungdomspræst og afgået Mercantec-direktør vil i byrådet: Parti præsenterer nye kandidater - igen

Annonce