Annonce
Viborg

Gense hyldesten af Viborgs unge sportsmestre lige her

Fredag aften var der Ung Sportsmester i Fotorama i Viborg. Arrangementet var ikke offentligt, men du kan gense livestreaming fra hyldesten af de 99 unge sportsmestre lige her.
Annonce

Hyldest: Viborg Kommune har en smuk tradition for at hylde de såkaldte sportsmestre.

De atleter, som gør kommunen ære ved at vinde medaljer eller bliver udtaget til udvalgte hold anerkendes for deres hårde arbejde og flotte præstationer.

Og det gælder ikke kun de voksne atleter - og de unge og talentfulde atleter modtager anerkendelse fra Viborg Idrætsråd og Viborg Kommune.

2020 er på grund af coronaen et særligt år. Derfor var hyldesten af de unge sportsmestre blevet udsat til efteråret - og der var på grund af corona-restriktionerne heller ikke være ligeså mange personer med til hyldesten, som der plejer.

Til gengæld blev arrangementet livestreamet. Derfor kan du ovenfor gense hele hyldesten af de 99 unge sportsmestre, som i 2019 gjorde sig fortjent til titlen som ung sportsmester.

Ung sportsmester, Viborg, hyldest, Viborg Idrætsråd
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

Blindes Jul - en vigtig støtte

Annonce