Annonce
Viborg FF

Se mod himlen torsdag aften - Viborg FF's jubilæum markeres med gigantisk fyrværkeri

Viborg FF fylder 125 år den 1. april - og det skal fejres med et fyrværkerishow torsdag aften. Logo: Viborg FF
Lokale støtter sørger torsdag aften for, at Viborg FF's 125 års jubilæum bliver markeret med et brag af et fyrværkerishow.

Viborg: Det skal fejres!

For nogle år siden blev en tv-reklame en mindre landeplage, da den skildrede en ret så fyrværkeribegejstret herre, som ville fejre selv de mindste begivenheder i husstanden med et overdådigt fyrværkerishow.

Om Mads Panny har ladet sig inspirere af figuren fra reklamefilmen, melder historien ikke noget om, men det er den socialdemokratiske lokalpolitiker, som har fået ideen til, at Viborg FF's 125 års jubilæum selvfølgelig skal fejres med et stort fyrværkerishow torsdag aften.

Den løse idé blev hurtigt til virkelighed, da han kontaktede den tidligere Viborg FF-formand Kim Nielsen.

Få minutter efter, at Mads Panny havde præsenteret ideen for Kim Nielsen via en besked, ringede han tilbage - og så var halvdelen af finansieringen af showet på plads.

Den anden halvdel kom også forholdsvis hurtigt på plads, da Claus A. Christensen fra AC Group også var klar til at støtte fejringen.


Vi håber, at folk får en rigtig god oplevelse, og at så mange som muligt vil hylde VFF og alle, der står bag klubben

Mads Panny, lokalpolitiker og VFF-fan


- Det er fantastisk, at der er lokale firmaer som Digirehab og AC Group, der vil skabe lokale oplevelser som denne fejring af VFF. Det har været helt afgørende for arrangementet fra start, at det skal være en folkelig fejring fra VFF-støtter, som hverken er støttet af kommunen eller har indblandet VFF, fortæller Mads Panny.

- Vi håber, at folk får en rigtig god oplevelse, og at så mange som muligt vil hylde VFF og alle, der står bag klubben. For det skal lige så meget være en hyldest af alle dem, der på den ene eller anden måde bakker op om klubben, og som fortjener et skulderklap og en god oplevelse, siger han.

Fyrværkerishowet begynder torsdag aften præcis klokken 21. Affyringen sker fra atletikstadion. Og der skydes altså med grønt og hvidt krudt, som er af den højeste kaliber, som er lovlig på dansk jord.

Håbet er, at rigtig mange vil iføre sig den grønne trøje og se med torsdag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Opvisning af Viborg FF - knuser Esbjerg med 4-0 i topkamp

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topkarakter til dødboldskonge, anfører, forsvarskrumtap og dobbelt målscorer - flotte karakterer til resten

Viborg

Har ikke modtaget en eneste krone i kompensation: Restaurant har holdt personalet på arbejde under nedlukning

Annonce