Annonce
Viborg FF

Se video og billeder - Viborg FF's store jubilæumsdag samlede viborgenserne til fyrværkerishow ved søbredden

Masser af viborgensere havde torsdag aften taget opstilling ved Søndersø for at overvære det fyrværkerishow, som afsluttede Viborg FF's jubilæumsdag. Blandt dem var den aktuelle førstemålmand Lucas Lund, som nød at opleve sammenholdet og opbakningen til byens hold.

Viborg: Torsdag var en stor dag for Viborg FF.

Klubben fyldte 125 år, og det gik bestemt ikke ubemærket hen.

Viborg vågnede op til en by, der af fansene var pyntet med et væld af skilte med den grønne VFF-kløver. Dagen igennem flød der kærlighedserklæringer til klubben ud via diverse sociale medier - og den specielle torsdag aften blev afsluttet med et festfyrværkeri ved Søndersø.

Fyrværkerishowet blev indledt med, at fansene havde sørget for grønne romerlys ved golfhotellet, inden det storslåede fyrværkeri bragede løs over byen.

Fyrværkeriet lyste aftenhimlen op på Viborg FF's store dag. Foto: Morten Pedersen

Og der var masser af vidner ved de fleste af de gode udkigssteder rundt om søen, hvor hundredevis af viborgensere trods de vinterlige temperaturer tog opstilling og overværede det knap fem minutter lange fyrværkeri-arrangement, som lokalpolitikeren og VFF-tilhængeren Mads Panny havde fået ideen til - og som havde fået finansiel støtte af den tidligere VFF-formand Kim Nielsen og Claus A. Christensen.

Og blandt de mange beskuere ved søen stod VFF's aktuelle førstemålmand Lucas Lund, som var imponeret over at se, at så mange var mødt frem for at være en del af fejringen af en klub, som med 125 år har en rigtig lang historie at være stolt af.

Fyrværkeriet varede i knap fem minutter og indeholdt masser af grønne og hvide farver. Foto: Morten Pedersen


At mærke sådan en stor opbakning på en helligdag i påsken vidner om, at Viborg FF betyder noget for folket i byen

Lucas Lund, målmand Viborg FF


- Det er en kæmpe fornøjelse at opleve det her. At se så mange samles om noget, der har med Viborg FF at gøre, gør mig som spiller utrolig stolt. At være en del af et så stort fællesskab som byens hold gør mig rigtig stolt. Det giver en følelse af fællesskab og sammenhold, sagde Lucas Lund.

- Den oprykning, som vi alle drømmer om er ikke noget, vi spillere er ene om at kunne gennemføre. Det kræver den opbakning som jeg oplevede her til aften. At mærke sådan en stor opbakning på en helligdag i påsken vidner om, at Viborg FF betyder noget for folket i byen - og det er jeg virkelig glad for at kunne være med til at repræsentere og bidrage til, sagde målmanden.

Rundt om i byen var der også hængt masser af skilte op med klubbens jubilæumslogo. Foto: Viborg FF/Privatfoto
De håndmalede skilte var endnu en kærlighedserklæring til Viborg FF. Foto: Viborg FF/Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Opvisning af Viborg FF - knuser Esbjerg med 4-0 i topkamp

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topkarakter til dødboldskonge, anfører, forsvarskrumtap og dobbelt målscorer - flotte karakterer til resten

Viborg

Har ikke modtaget en eneste krone i kompensation: Restaurant har holdt personalet på arbejde under nedlukning

Annonce