Annonce
Sport

Se video: VHK-direktør tror ikke på fans til eventuel finale: - Der er for langt mellem tanke og handling

Inden kampen mod Herning-Ikast Håndbold, stillede Alice Monberg op til et interview, hvor hun forklarede ideen med fan-arrangementet i Hal 2, og samtidig fortalte, at hun ikke tror på fans til en eventuel finale.

Håndbold: Samtidigt med, at Viborg HK lørdag spillede DM-semifinale mod Herning-Ikast Håndbold, sad et par hundrede af klubbens fans udstyret med trommer og grønne trøjer, og heppede på viborgenserne i hallen ved siden af.

Inden kampen snakkede folkebladet med VHK-direktør Alice Monberg, som slog fast, at arrangementet i Hal 2 primært var til for at skabe en oplevelse for fansene - ikke for eventuelt at sende et signal til myndighederne, som endnu ikke har givet grønt lys for fans til at komme til håndboldkampe.

Alice Monberg fortalte, at arrangementets primære formål var, at skabe en oplevelse for klubbens fans. Foto: Morten Dueholm

- Der er ingen tvivl om, at vi synes at det med at håndboldligaklubberne blev taget ud, og at der egentlig blev gået imod eksperternes anbefalinger, det var uden for alt sund fornuft. Men det ændrer ikke ved, at det her arrangement udelukkende er lavet, fordi vi vil skabe en rigtig god oplevelse for vores fans og trofaste støtter.

Annonce

- Vi har i månedsvis sukket efter, at kunne være fælles om de her følelser. Nu havde vi en lille sprække, og en lille mulighed for at kunne gøre det. Og derfor slog vi til, sagde Alice Monberg.

Og med udsigten til en potentiel DM-finale - og i værste fald en bronzekamp - så kunne der i realiteten stadig være en mulighed for, at Viborg HK når at spille foran tilskuere i denne sæson.

Det fortalte VHK-direktøren, at hun ikke anså som værende specielt sandsynligt.

- Der er selvfølgelig altid et lille håb, men hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg ikke selv på det. Det tager lang tid fra tanke til handling. Det har vi set adskillige gange. Nu er der så kort tid tilbage, at det tror jeg ikke på, sagde Alice Monberg.


Vi har i månedsvis sukket efter, at kunne være fælles om de her følelser. Nu havde vi en lille sprække, og en lille mulighed for at kunne gøre det. Og derfor slog vi til

Alice Monberg, VHK-direktør
Annonce
Viborg For abonnenter

Fri for mundbind - næsten da...

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Kæmpe fodboldfest i midtbyen: Danmark - Wales bliver vist på storskærm på Paradepladsen lørdag

Navne For abonnenter

Ingelise Christensen sov stille ind med sin mand ved sin side

Sport

Viborg HK får flere defensive muskler - nybagt mor brænder efter at vinde medaljer med klubben

Alarm 112

17-årig sigtet for at kaste øl efter politiet på Nytorv

Sport For abonnenter

Politisk (u)korrekt fodbold: Hvis man vil boykotte VM i Qatar, bør man så ikke også slukke for EM i Aserbajdsjan, Rusland og Ungarn?

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport

Lokal serieklub fejrede overlevelse som var det en oprykning

Sport

Borgmesteren, cheftræneren og anføreren: Det siger de til den store VFF-nyhed

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Viborg

Det kan du opleve til Snapsting torsdag og fredag

Viborg For abonnenter

Byrådsberetningen: Politikere forkaster omdiskuteret måling og ansætter 'støttepædagog til erhvervslivet'

Viborg

Fodbold, fortid og fællesskab ved Borgvold: Årets sankthans-tale kom vidt omkring - se video af bålet

Annonce