Annonce
Sport

Sejr var en lettelse - men spillet skal forbedres

Line Uno og Viborg HK havde det svært mod Ajax, men de to point kom trods alt i hus. Arkivfoto: Morten Pedersen

Viborg HK's spillere kalder sejren over Ajax København for tiltrængt, men spillet skal forbedres - ellers får man det svært mod rigtig mange hold i ligaen.

Viborg: Der var lettelse at spore hos Viborg HK's spillere efter onsdagens hjemmesejr over Ajax København.

Efter fem liganederlag gjorde det godt at vinde - selv om spillerne var helt med på, at det langtfra var en sprudlende indsats, som sikrede de to point.

- Den her sejr betød rigtig meget. Vi trængte så meget til to point, så jeg er meget tilfreds med, at vi fik trukket den i land, sagde Moa Högdahl.

- Det var ikke særlig kønt at se på, men vi var et hold, som kæmpede gennem hele kampen, og på den måde synes jeg, at vi fik vist publikum, at vi virkelig vil det - selv om alt ikke kørte på skinner, sagde den norske back, som håber, at det gode spil og flere point kommer, som sæsonen skrider frem.

Også Line Uno glædede sig over de to point, men medgav, at det spillemæssigt ikke var opløftende.

- Vi lavede for mange fejl, men på den anden side havde vi en følelse af, at vi var i kontrol. Det så ikke kønt ud, og det skal vi helt klart forbedre - ellers kommer det til at bide os bagi, når vi kommer til at møde hold, som er bedre end Ajax, sagde den hurtige playmaker, som gerne vil erkende, at mange hold i ligaen vil være svære at slå, hvis VHK præsterer, som man gjorde onsdag aften.

- Vi skal være glade for de to point, og så skal vi hjem og kigge på, hvor vi fejlede henne individuelt. For der er nogle ting, som vi bare skal have rettet op på, sagde hun.

VHK har trods den dårlige stime i ligaen bevaret roen med henvisning til, at slutprogrammet byder på masser af kampe mod hold fra bunden af rækken, men Line Uno tror ikke på, at det var kravet om point og det medfølgende pres, der spillede ind onsdag aften.

- Jeg synes, at vi har været gode til at holde ro på, selv om vi godt ved, at det er vigtige kampe, som vi skal spille nu. Jeg tror mere, at det handler om, at vi skal ramme hinanden. For vi ved jo godt, hvilke løbebaner vi hver især har. Så vi skal måske lade være med hele tiden at tænke så meget over tingene, sagde hun.

Annonce
Moa Högdahl mener, at VHK via en god fight fik vist, at man i hvert fald vil kæmpe for sagen. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce