x
Annonce
Viborg FF

Sejren og den solide defensiv var det absolut vigtigste

Efter fire kampe uden sejr kunne Viborg FF endelig gå fra banen med tre point. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg FF kom til Roskilde for at hente tre point og levere en stort set fejlfri indsats defensivt. Den mission lykkedes, og det var VFF-træner Jacob Neestrup ekstremt tilfreds med.

Roskilde: Viborg FF's cheftræner Jacob Neestrup fik, hvad han og holdet kom efter på udebane mod FC Roskilde, som søndag blev besejret med 2-0.

- Vores præmis for den her kamp var, at vi skulle være bundsolide, vi skulle være top disciplinerede defensivt, og så skulle vi nok prikke én ind på et tidspunkt. Det var absolut det eneste, som det handlede om for os i dag, sagde Jacob Neestrup efter sejren.

Han synes, at det lykkedes Viborg FF at sætte sig på spillet fra første fløjt mod FC Roskilde. Det gav en føring på 2-0 i en periode, hvor udeholdet gjorde det godt.

Derefter var det ikke meget, som lykkedes for Viborg FF spillemæssigt, men planen blev fuldført.

- Det var bestemt ikke kønt i dag. Det var klart vores dårligste kamp på bolden, og det var også den kamp, hvor vi kom til at forsvare mest på egen halvdel. Men vi havde kalkuleret med, at det nok ikke ville blive kønt, og det handlede bare om at få sat tre point ind på bankbogen.

Var det en svær bane at spille på?

- Banen var overraskende god. Men den var jo tung og kan ikke vandes, og vi spillede på et åbent stadion. Så der var nogle ting der. Men vi fik tre point inden landskampspausen, og vi var solide og fejlfrie defensivt. Det var det altoverskyggende.

Hvor vigtigt var det at vinde efter fire kampe uden sejr, selv om I har været godt med spillemæssigt. Det kan vel godt forplante sig i truppen, når I ikke vinder?

- Det kan det selvfølgelig. Det er sejrene, som tæller, og det er uanset, hvor godt, vi selv synes, at vi spiller. Sejre giver selvtillid og tro på de ting, som vi kan, og i dag fik vi en sikker sejr på 2-0. Den er jeg ekstremt tilfreds med.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Vi passer på hinanden

Annonce