Annonce
Sport

Seks bestyrelsesmedlemmer trækker sig i Barcelona

Albert Gea/Reuters
Seks medlemmer, der er havnet på kant med Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu, har trukket sig.

Der lader til at være kaos på ledergangene i den spanske storklub FC Barcelona.

Torsdag valgte seks bestyrelsesmedlemmer således at trække sig fra bestyrelsen, beretter spanske medier herunder Marca og AS.

Det sker, efter at de seks er havnet på kant med Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu.

Bartomeu skulle allerede have bedt vicepræsident Emili Rousaud, Enrique Tombas, Silvio Elias og Josep Pont om at forlade deres poster, og derudover har Maria Teixidor og Jordi Calsamiglia valgt at tilslutte sig denne kvartet.

Torsdag leverede de en fælles opsigelse og et afskedsbrev. Heri udtrykker de, at klubben står over for nogle udfordringer, som de ikke mener kan håndteres af de nuværende ledere.

De seks nu tidligere bestyrelsesmedlemmer udtrykker særligt utilfredshed over det, der i pressen er kendt som "Barcagate".

"Barcagate" var en afsløring, hvor præsident Bartomeu angiveligt brugte et pr-selskab til at styrke sin egen position og samtidig sværtede stjernerne Lionel Messi og Gerard Pique. Klubben har officielt benægtet beskyldningerne.

Senere fredag har Barcelona på klubbens hjemmeside bekræftet de seks medlemmers udtrædelse af bestyrelsen, men man afviser de anklager, som især Emili Rousaud er kommet med.

- FC Barcelona afviser kategorisk enhver aktivitet, der kan kategoriseres som korruption og forbeholder sig ret til at tage de retlige skridt, der måtte være nødvendige, skriver klubben.

Bestyrelsen er nu reduceret fra 19 til 13 medlemmer. De seks tidligere medlemmer opfordrer til et snarligt valg.

/ritzau/NTB

Læs Barcelonas udtalelse på klubbens hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF-træner er spændt før sæsonens tredje premierekamp

Viborg FF

Så er hele truppen på plads - Tottenham-målmand spiller sæsonen færdig i Viborg

Annonce